Ville fester i Justins ungkarsrede

- Det er vanligvis fire gutter og omkring 42 jenter, forteller en kilde til RadarOnline.

SEOGHØR.NO: Mange fans har bekymret seg for den 19 år gamle popstjernen Justin Bieber, etter at han de siste ukene har blitt mer kjent for sin ville oppførsel privat enn det han gjør på scenen.

Det startet med at superstjernen kom altfor sent på scenen i England, som fikk fans til å rase. Deretter var det kaos da Biebers turnébuss holdt på å meie ned ville fans. Skandalene fortsatte med utskjelling av fotografer, enkollaps på scenen, sykehusbesøk og avlysning av konserter.

Nå kommer nyhetene om at Biebers herskapshus i Calabasas har blitt det rene festlokalet.

- Det er vanligvis fire gutter og omkring 42 jenter, forteller en kilde til Radaronline.

- Et par av de er strippere, mens resten er bare jenter som alle kjenner. Alle guttene roter som regel med alle jentene. De finner to eller tre jenter som de liker den kvelden. Festene er ganske ville, det er som en gal college-fest, men med mange færre gutter og mange fler pene jenter. De holder på til rundt fire eller fem om morgenen.

Men ikke alle ryktene rundt Biebers husfester er sanne. Tidligere har det blitt hevdet at stedet flyter over av narkotiske stoffer.

- Alle sier at det er mye narkotika, men det stemmer ikke. Det eneste stoffet som noen bruker er marihuana. De andre gjestene drikker vodka eller øl. Justin vet om festene og bryr seg ikke. Men det er alltid en livvakt på plass for å hindre at jentene tar bilder. Alle som kommer inn må signere en avtale om å ikke fortelle noe og blir fratatt mobiltelefonen.

Med sine 10 000 kvadratmeter er Biebers hus velegnet som et fest-lokale. Huset er så stort at selv ikke de nærmeste naboene får med seg all galskapen som skjer innenfor husets fire vegger.

- Vi har ikke fått noen klager fra noen naboer. Huset er så stort og vi holder oss som regel i et rom, «The Hookah Lounge». Men noen ganger går vi ut i hagen og i bassenget, sier en festdeltager til Radaronline.

- Man kan ikke høre musikken utenfor eiendommen og politiet har aldri blitt tilkallet. Hvis en nabo skulle ha klaget, hadde det nok vært på grunn av alle bilene i gata, ikke på grunn av musikken.

Festene fortsetter også når Bieber er hjemme, men skal ifølge kildene da være av en litt snillere art.

- Det kommer ann på hvilket humør Justin er i. Men det blir definitivt dempet ned et hakk eller to. Man må huske på at Justin bare er 19 år. Hva er det andre ungdommer i hans alder gjør? Han gjør bare det samme som de. Det at han har mer penger gir han muligheten til å gjøre det i en mye større skala. 

Bieber er snart klar for Oslo, der popstjernen skal holde tre konserter på Telenor Arena. Se og Hør avslørte i forrige uke at sangeren skal bo på Holmenkollen Park Hotel nå han ankommer hovedstaden 16.april. 

LES OGSÅ:   - Jeg trenger en jente som kan kysse