SEXY?: Alex Reid kler seg gjerne ut som en kvinne. Slik feiret han Halloween. Foto: All Over Press
SEXY?: Alex Reid kler seg gjerne ut som en kvinne. Slik feiret han Halloween. Foto: All Over PressVis mer

Ville du datet denne fyren?

Jordans kjæreste feiret Halloween på denne måten...

SEHER.NO: Det ble nylig hevdet at glamourmodellen Jordan - som egentlig heter Katie Price (31) - hadde kastet ut kjæresten Alex Reid (27).

- Hun har grått hysterisk til og fra hele uken. Da skilsmissenomsider var gjennomført gikk det hardt innpå henne, sier en kilde tidligere tilSunday Mirror.

Nå virker det derimot som om Alex er inne i varmen igjen, paret feiret nemlig Halloween sammen på lørdag. Og det var ingenting å si på kostymene.

Ikledd en tynn g-streng, og en liten BH, samt lange strømper og en nettingdrakt, overrasket Reid de fleste på festen.

Det var heller ingenting å si på Katies kostyme. I en sort skinnoverdel og leopardmønstrede sokker med matchende maske, matchet hun også stilen til kjæresten.

Festen gikk under navnet "Bloodlust Ball", og er en velkjent Halloweenfeiring som setter fokuset på veldedighet.

Samtidig har Katie trappet opp sikkerheten rundt sine elskede hester, som ble truet med å bli drept nylig. Reality-kjendisen mottok i helgen et brev der det ble langet ut mot kjæresten.

"Alex, slutt å bruke kampsport-tskjorter, ellers dreper jeg en av Jordans hester. Bare gi opp - alle hater deg", sto det skrevet i brevet.

Vi belønner gode kjendistips! Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901 (kr 1)!

LES OGSÅ: - Jeg skal drepe hestene dine