Ville bruke prisen som våpen

King Midas-vokalist Ando Woltmann ble i overkant ivrig da han endelig vant.

SLÅR TIL: Frontfigur Ando Woltmann i King Midas viser hvordan han eventuelt kunne brukt Spellemann-harpen til å drepe bandets keyboardist Sonny Ohlsen. Se og Hør kan avsløre at Ohlsen overlevde festen. Foto: Andreas Fadum
SLÅR TIL: Frontfigur Ando Woltmann i King Midas viser hvordan han eventuelt kunne brukt Spellemann-harpen til å drepe bandets keyboardist Sonny Ohlsen. Se og Hør kan avsløre at Ohlsen overlevde festen. Foto: Andreas Fadum Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Oslo-rockerne i King Midas har holdt på i 20 år, uten å få en eneste Spellemann-nominasjon. I år kom den endelig, i kategorien Rock, for albumet «Rosso».

Og da det ble klart at bandet også vant - foran favoritter som BigBang og Motorpsycho – var det klart for Tåsen-guttas store kveld.

- Det var på tide, forkynte Ando Woltmann fra scenen.

Like etter ble bandet geleidet inn på bakrommet for å møte media. I god stemning ble King Midas intervjuet og fotografert.

Se flere bilder fra Spellemann-feiringen her:

(Artikklene fortsetter under bildekarusellen)Så kjente Ando Woltmann på bronseharpen de nettopp hadde vunnet. Veide den i handa, og utbrøt:

- Denne kan jo være fin å ha som mordvåpen i kveld.

Da bandet like etter gjorde seg klare til å sette seg i salen igjen og nyte showet, spurte Se og Hør:

- Kan du demonstrere hvordan du ville brukt harpen som mordvåpen?

Woltmann  lot seg ikke be to ganger…

LES OGSÅ: Fikk ødelagt Spellemannpris

 

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer