LIGHTER: - Jeg hater denne histroien, sier Mika Brzezinski og forsøker å tenne på manuset for Paris Hilton-saken i nyhetene.
LIGHTER: - Jeg hater denne histroien, sier Mika Brzezinski og forsøker å tenne på manuset for Paris Hilton-saken i nyhetene.Vis mer

Ville brenne Paris-nyhet

Da Mika Brzezinski fant fram lighteren grep medprogramelderen inn. Se video.

SEHER.NO: Paris Hilton har vært innenfor murene i 23 dager. Da hun slapp ut, tok det knapt et døgn før det rant over for denne programlederen.

- Jeg vil be om unnskyldning for vår toppsak. Den var ikke mitt valg, sier nyhetsankeret Mika Brzezinski til TV-seerne på starten av nyhetssendingen på MSNBC.

- Jeg hater denne historien, legger hun til.

Historien hun snakker om er selvsagt den om Paris Hilton, som et knapt døgn etter at hun slapp ut av fengsel stilte opp til grilling hos Larry King Live og snakket ut om fengselslivet, narkotika, dårlige venner og Gud.

Oppmuntret av sin sidemannen, forsøker Brzezinski å hoppe over det hennes produsenter mener er dagens viktigste nyhet. Men nyhetsankeret klarer ikke helt å gi slippe frøken Hilton likevel.

- Jeg vil gjøre et poeng ut av dette. Jeg er ferdig med Paris Hilton-historien, sier hun og finner fram en lighter.

Når sidemannen griper inn og stanser at det blir Paris i flammer i studio, river Brzezinski isteden i stykker arket der manuset er skrevet og krøller det sammen.

-Kan du brenne denne for meg, sir hun irritert.

Neste ark gikk i makuleringsmaskinen.

Er du mer interessert i Paris-nyheter enn MSNBCs nyhetsoppleser?

Les om intervjuet Larry King gjorde med Paris her.

Se videoen her: