HÅPET PÅ SPARKEN: Jillian Michaels uttalte tidligere at hun ønsket å bli oppsagt fra Slankekrigen. Nå kommer nyheten om at hun ikke returnerer til TV-serien. Foto: Brock Miller / Splash News/ All Over Press
HÅPET PÅ SPARKEN: Jillian Michaels uttalte tidligere at hun ønsket å bli oppsagt fra Slankekrigen. Nå kommer nyheten om at hun ikke returnerer til TV-serien. Foto: Brock Miller / Splash News/ All Over PressVis mer

Ville bli sparket - nå er hun ferdig

Jillian Michaels slutter i «Slankekrigen».

SUKSESSTRENER: Michaels har vært en av USAs største kjendistrenere i en årrekke. Foto: Rula Kanawati/Retna Ltd./Corbis/All Over Press
SUKSESSTRENER: Michaels har vært en av USAs største kjendistrenere i en årrekke. Foto: Rula Kanawati/Retna Ltd./Corbis/All Over Press Vis mer

SEOGHØR.NO: I en rekke år har den personlige treneren Jillian Michaels (40) vist seg fram i FEM-programmet «Slankekrigen» («The Biggest Loser»).

For drøye to måneder siden ble det imidlertid hintet til at Michaels og TV-programmet ikke har noen fremtid sammen. Ifølge People.com ønsket TV-treneren at hun skulle miste jobben.

Grunnen skal være at hun synes deltagerne behandles dårlig av produksjonen, i et forsøk på å lage bedre og mer dramatisk TV.

- Hun er dypt bekymret over retningen showet har tatt. Hun synes historiene blir fortalt på en slem måte, og synes det er fælt at deltagerne blir behandlet så ille, sa en kilde til nettstedet.

Og nå ser det ut til at Michaels har fått viljen sin. I en pressemelding som ble sendt ut onsdag kom det frem at treneren har sluttet i programmet.

- Etter å ha hjulpet hundrevis av deltagere med å forandre livet og samtidig inspirere millioner av TV-seere hjemme, har «Slankekrigen» og Jillian Michaels bestemt seg for å skille lag, og hun kommer ikke tilbake til sesong 16 til høsten, het det i meldingen fra NBC ifølge People.

Dette er andre gang Michaels forlater TV-serien. Hun gjorde det samme etter sesong 14, da hun stiftet familie med partneren, Heidi Rhoades.

Michaels' talsperson ønsket overfor People ikke å kommentere saken.

LES OGSÅ: - Hun håper hun får sparken