Nikki Reed og Ian Somerhalder:

Ville bli pappa - spylte p-pillene til kona ned i toalettet

«Twilight»-stjernen ønsket seg familie. Hun ble tatt på fullt alvor.

TOK GREP: Da stjerneparet Nikki Reed (29) og Ian Somerholder (36) ble enige om at de ønkset barn sammen, tok sistnevnte grep. Foto: NTB scanpix
TOK GREP: Da stjerneparet Nikki Reed (29) og Ian Somerholder (36) ble enige om at de ønkset barn sammen, tok sistnevnte grep. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert

(Seoghør.no): Det gikk fort i svingene da «Twilight»-skuespiller Nikki Reed (29) falt pladask for «Vampire Diaries»-stjernen Ian Somerhalder (36) i 2015.

Det tok knappe tre måneder før paret flyttet sammen, og etter bare ni måneder som kjærester, giftet «vampyrene» seg.

I et nytt intervju forklarer stjerneparet at avgjørelsen om barn også var et valg som ble tatt kjapt. Da paret bestemte seg for at tiden var inne, tok Ian saken i egne hender.

- Han kastet alle p-pillene mine, sier Nikki i podkasten «Dr. Berlin's Informed Pregnancy», ifølge US Weekly.

Saken fortsetter nedenfor.

FORELSKET: Nikki Reed og Ian Somerhalder fant fort ut at det var hverandre de ville ha. Foto: NTB Scanpix
FORELSKET: Nikki Reed og Ian Somerhalder fant fort ut at det var hverandre de ville ha. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Spylte ned p-piller

Ektemannen forklarer videre at han har en video av kjæresten som «mister kontrollen» da han spylte pillene ned i toalettet.

- Vi hadde bestemt oss for at vi ville ha barn sammen, og tiden var rett og slett inne. Men stakkars Nikki, hun hadde jo ikke sett for seg at jeg kom til å snike i vesken hennes og ta ut p-pillene, sier han lattermildt.

Det viste seg å være en effektiv taktikk.

I mai ble det nemlig kjent at Nikki var gravid, en nyhet som paret delte på Instagram.

I juni kom deres vesle datter til verden. Hun fikk navnet Bodhi Soleil Reed Somerhalder.

Fokuserer på barnet

«Twilight»-skuespilleren fortalte i et intervju med Fit Pregnancy and Baby at hun ville holde seg unna sosiale medier i en måned etter fødselen for å kunne fokusere på den nyfødte.

- Bare oss tre, ingen besøkende og vi skrur av telefonene slik at ingen forventer at vi kommuniserer med noen, fortalte hun i intervjuet og kalte avgjørelsen en «måned av stillhet.»

- Ellers ville det hvert femte minutt være sånn, «Hvordan føler du deg? Kan vi få et bilde?»

Både Nikki og Ian var single i relativt kort tid før de traff hverandre i 2014. Nikki Reed var gift med artist Paul McDonald (33) i tre år, før de bestemte seg for å skille lag i 2014.

Bare få måneder etter at hun søkte om skilsmisse, traff hun sin kommende ektemann.

Han ble på sin side singel året før han møtte Nikki. Da hadde han vært sammen med «The Vampire Dairies»-motspiller Nina Dobrev (25) i underkant av to år.

LES OGSÅ: Anna Rasmussen tømmer Instagram-kontoen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer