Ville bli Bond-pike

Pia Tjelta var på audition for ikonisk filmrolle.

IKONISK ROLLE: I et intervju med magasinet «K» forteller skuespiller Pia Tjelta at hun tidligere har vært på Bond-pike-audition. Foto: Tor Lindseth
IKONISK ROLLE: I et intervju med magasinet «K» forteller skuespiller Pia Tjelta at hun tidligere har vært på Bond-pike-audition. Foto: Tor Lindseth Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Vi har sett skuespiller Pia Tjelta (37) i roller som russisk potetselger i «Monstertorsdag», pirat i «Kaptein Sabeltann og skatten i Lama Rama» og i Ibsen-rollen som moren i «Lille Eyolf» på Nationaltheatret.

I et intervju med Aftenposten-magasinet «K», som står på trykk i januarutgaven, forteller 37-åringen fra Stavanger, at hun ved en tidligere anledning har vært på audition for å få rollen som Bond-pike:

- Jeg hadde øvd så mye, men castingfolkene var mye mer interessert i hvordan ansiktet mitt så ut fra forskjellige vinkler, sier hun til «K».

Den ikoniske Bond-pike-rollen er blant annet portrettert av skuespillere som Ursula Andress i «Dr. No» (1962), Britt Ekland i «The Man With the Golden Gun» (1974), og Halle Berry i «Die Another Day» (2002).

Tjelta , som tidligere i år brøt med skuespillersamboeren Mads Ousdal (44), kan mer enn bare å spille skuespill.

Hun gjør det også godt som klesdesigner, og i mars i år debuterte Tjelta med egen kjolekolleksjon i samarbeid med klesmerket By Timo.

– Nå er jeg bare så stolt av skuespillerkollegaene mine – de vakreste jentene jeg vet om – og alle modellene. De gjennomførte dette på en eventyrlig måte. Jeg er kjempetakknemlig, sa en lettet og stolt designer etter kjoleshowet som ble avholdt på Nationaltheateret i mars.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer