Kelly Rizzo og Bob Saget:

- Ville bare gjøre ham stolt

Deler rørende hyllest etter dødsfallet.

GIFT: Bob Saget etterlater seg kona Kelly Rizzo. Hun har nå delt et hjerteskjærende innlegg etter ektemannens død. Foto: Chris Delmas / AFP / NTB
GIFT: Bob Saget etterlater seg kona Kelly Rizzo. Hun har nå delt et hjerteskjærende innlegg etter ektemannens død. Foto: Chris Delmas / AFP / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

For litt over en uke siden, 9. januar, ble komiker og skuespiller Bob Saget funnet død på et hotellrom i Florida, 65 år gammel. I helgen samlet familie og venner seg til en minnesseremoni for å ta et siste farvel.

Han etterlater seg de tre døtrene Aubrey (34), Lara (32) og Jennifer (29). Døtrene fikk han med ekskona Sherri Kramer (65), men de siste seks årene av livet var han i et forhold med matblogger Kelly Rizzo (42).

Paret møttes gjennom sosiale medier i 2015, men tok steget videre og ble mann og kone i oktober 2018.

Det er ingen tvil om at kona har hatt en tøff uke, og hun har allerede uttalt seg kort om den knusende nyheten. Nå deler hun imidlertid en svært rørende hyllest til sin avdøde ektemann, ifølge Entertainment Tonight.

FARVEL: Disse måtte vi ta farvel med i 2021. Video: Steffen Pettersen Vis mer

Rørende hyllest

Innlegget deler hun på Instagram, sammen med et bilde av de to.

«Min kjære ektemann. Etter mye refleksjon denne uken, har jeg prøvd, virkelig prøvd, å tenke at jeg ikke ble robbet for tid. I stedet tenker jeg på hvor heldig jeg var som fikk være gift med den MEST FANTASTISKE MANNEN PÅ JORDEN».

Videre skriver hun at de fikk seks år sammen - seks år til å gjøre hverandre til den lykkeligste personen de kunne være.

«Jeg fikk være den som elsket ham og verdsatte ham. Han fortjener all kjærlighet. Hver minste bit av den. For det er så fantastisk Bob var. Han var kjærlighet. Hvis du var i livet hans VISSTE du at han elsket deg. Han gikk aldri glipp av muligheten til å fortelle deg det».

Takknemlig

Rizzo beskriver den avdøde ektemannen som en «kraft», og påpeker at alle, både kjente og ukjente, må ha kjent på den enorme kjærligheten han har mottatt etter sin død.

«Jeg er så takknemlig for godheten og støtten fra både kjære og fremmede. Alle elsker Bob og alle vil sørge for at jeg har det bra. For det er jeg evig takknemlig».

TRIST: Matt Mauser mistet kona Christina Mauser i helikopterulykken som også tok basketstjerna Kobe Bryants liv. Halvannet år etter står han på scenen i «America's got talent». Reporter/Video: Thea Hope. Vis mer

I innlegget kommer det også frem at ektemannen hadde store planer for framtida, og at han hadde mye han ønsket å gjøre.

«Jeg vil, så godt jeg klarer, dele videre med verden hvor fantastisk han var, og prøve å spre hans budskap om kjærlighet og latter (Nei, du vil ikke se meg gjøre stand up)», skriver hun avslutningsvis, og legger til:

«Jeg vil bare gjøre ham stolt. Og til jentene hans, jeg vil elske dere med hele mitt hjerte, alltid. Elskling, jeg elsker deg mer enn alt, for alltid».

Innlegget har hittil fått over 230 000 likerklikk og 6700 kommentarer.

LES OGSÅ: Mistet mannen: - Var mitt livs kjærlighet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer