Kelly Rizzo og Bob Saget:

- Ville bare gjøre ham stolt

Deler rørende hyllest etter dødsfallet.

GIFT: Bob Saget etterlater seg kona Kelly Rizzo. Hun har nå delt et hjerteskjærende innlegg etter ektemannens død. Foto: Chris Delmas / AFP / NTB
GIFT: Bob Saget etterlater seg kona Kelly Rizzo. Hun har nå delt et hjerteskjærende innlegg etter ektemannens død. Foto: Chris Delmas / AFP / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

For litt over en uke siden, 9. januar, ble komiker og skuespiller Bob Saget funnet død på et hotellrom i Florida, 65 år gammel. I helgen samlet familie og venner seg til en minnesseremoni for å ta et siste farvel.

Han etterlater seg de tre døtrene Aubrey (34), Lara (32) og Jennifer (29). Døtrene fikk han med ekskona Sherri Kramer (65), men de siste seks årene av livet var han i et forhold med matblogger Kelly Rizzo (42).

Paret møttes gjennom sosiale medier i 2015, men tok steget videre og ble mann og kone i oktober 2018.

Det er ingen tvil om at kona har hatt en tøff uke, og hun har allerede uttalt seg kort om den knusende nyheten. Nå deler hun imidlertid en svært rørende hyllest til sin avdøde ektemann, ifølge Entertainment Tonight.

Rørende hyllest

Innlegget deler hun på Instagram, sammen med et bilde av de to.

«Min kjære ektemann. Etter mye refleksjon denne uken, har jeg prøvd, virkelig prøvd, å tenke at jeg ikke ble robbet for tid. I stedet tenker jeg på hvor heldig jeg var som fikk være gift med den MEST FANTASTISKE MANNEN PÅ JORDEN».

Videre skriver hun at de fikk seks år sammen - seks år til å gjøre hverandre til den lykkeligste personen de kunne være.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer