Ville bare gå i fred...

Man kan ikke få i både pose og sekk, men Dustin Hoffman fikk i hvert fall i pose!

HER KOMMER JEG: Hvis det var oppmerksomhet Dustin ikke ville ha, gikk det litt skeis med den planen ... Foto: All Over Press
HER KOMMER JEG: Hvis det var oppmerksomhet Dustin ikke ville ha, gikk det litt skeis med den planen ... Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Onkel Pose!

Klarte du å se hvem dette er? Han har vunnet Oscar to ganger, han har spilt i over 60 filmer – og han er bestevennen til skuespilleren Gene Hackman (77).

Jepp, vi snakker om ”Rain man”-stjernen Dustin Hoffman (69)!

I helgen bestemte denne karen seg for å handle litt i Brentwood, og det gjorde han faktisk innpakket i en pose fra byens apotek.

Dustin hadde til og med skjært to hull i posen for å kunne se - men hullet til munnen havnet langt nede på halsen. Onde tunger mente at han så ut som et medlem av Ku Klux Klan, men faktum var at han bare ville gå i fred... Helt uten hell!

Den godt voksne mannen valset usjenert rundt i gatene med denne "pryden" på seg, og da han endelig klarte å komme seg inn i en bokhandel, var det en lattermild Dustin som dukket opp.

Enkelte gjør alt for å slippe unna nysgjerrige tilskuere - men det spørs om ikke dette stuntet ga ham litt mer oppmerksomhet enn planlagt ...

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer