Ville avslutte forholdet i februar

Miley skrev sang om brudd på Valentine's Day.

AVSLØRER: Miley forteller at hun ville avslutte forholdet til Liam Hemsworth allerede i februar. Foto: All Over Press
AVSLØRER: Miley forteller at hun ville avslutte forholdet til Liam Hemsworth allerede i februar. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Tidligere denne måneden kom nyheten om at Miley Cyrus (20) hadde brutt med Liam Hemsworth (23).Spekulasjonene om et brudd hadde rast i lang tid, spesielt etter at videoen til sangen «Wrecking Ball» ble sluppet, som åpenbart handler om et vanskelig forhold.Nå avslører Miley at hun ville avsløre forholdet til Hemsworth allerede i februar. Da var det en annen personlig sang hun jobbet med, nemlig «Drive».- Jeg skrev «Drive» på Valentines Day. Jeg hadde det ekstremt vanskelig følelsesmessig på den tiden, sier hun til Canadas Fashion Magazine.

Flere skandaler

Miley har skapt en rekke skandaler den siste tiden. Blant annet fikk hun mye kritikk etter å ha danset en sex-fiksert dans med Robin Thicke under MTV VMA i august.Cyrus skulle egentlig ha prydet forsiden til Vogue i desember, men etter skandalen mistet hun oppdraget. Sjefsredaktør Anna Wintour mente opptredenen var avskyelig.Likevel pryder hun nå et forsidecover. En naken Cyrus stikker tunga ut av munnen på forsiden til Rolling Stone.LES OGSÅ: Bekrefter brudd etter fire år

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer