Lady Gaga:

- Ville at folk skulle tro på at vi var forelsket

Stjernen letter på sløret om romanseryktene med Bradley Cooper.

OMTALER RYKTEFLOMMEN: Romanseryktene mellom Lady Gaga og Bradley Cooper spredde seg som ild i tørt gress etter Oscar-opptredenen tidligere i år. Nå forteller førstnevnte nok en gang om bakgrunnen for ryktene. Foto: NTB Scanpix
OMTALER RYKTEFLOMMEN: Romanseryktene mellom Lady Gaga og Bradley Cooper spredde seg som ild i tørt gress etter Oscar-opptredenen tidligere i år. Nå forteller førstnevnte nok en gang om bakgrunnen for ryktene. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Det er ingen tvil om at det har vært utallige overskrifter om filmkjekkasen Bradley Cooper (44) og artist Lady Gaga (33) i år. Fans verden over kunne ikke la være å legge merke til den gnistrende kjemien mellom duoen i filmsuksessen «A Star Is Born», og romanseryktene svirret i flere måneder.

Spekulasjonene om en mulig romanse mellom de to stjernene ble ikke mindre etter at duoens Oscar-opptreden gikk viralt tidligere i år. Opptredenen kom bare kort tid etter at Gaga brøt forlovelsen med agenten Christian Carino.

Noen måneder senere ble det også kjent at Cooper og modellkjæresten gjennom fire år, Irina Shayk (33), hadde besluttet å gå hver til sitt. Derfor er det kanskje ikke så rart at det ble heftig spekulert på om Gaga kunne være bakgrunnen for sjokkbruddet mellom Shayk og Cooper.

Lady Gaga og Bradley Cooper har hovedrollene i den populære filmen «A Star Is Born» og på den 91. Oscar-utdelingen fremførte de sangen «Shallow» sammen - til stor applaus fra salen. Nå går spekulasjonene rundt hvorvidt Gaga og Cooper er mer enn bare gode venner. Vis mer

Planla det nøye

De siste månedene har det imidlertid vært litt mer stille rundt Cooper og Gaga, men nå velger sistnevnte nok en gang å uttale seg om romanseryktene til Hollywood-kjekkasen. Det gjør hun i et intervju med Oprah Winfrey (65) for magasinet Elle, hvor hun pryder forsiden av desember-utgaven.

- For å være helt ærlig, synes jeg at pressen er veldig teit. Jeg mener, vi lagde en kjærlighetshistorie. For meg, som artist og en skuespiller, ville vi selvfølgelig at folk skulle tro på at vi var forelsket i hverandre, forteller Gaga og fortsetter:

- Og vi ville at folk skulle føle den kjærligheten under Oscar-opptredenen. Vi ville at det skulle gå rett gjennom linsen på kameraet og tv-ene. Og vi jobbet hardt med det, vi jobbet i flere dager. Vi kartla det hele - det var rigget til som en opptreden.

Også Oprah Winfrey påpeker at duoen planla Oscar-opptredenen.

- Vi gjorde det. Sannheten er at da vi snakket om det, tenkte vi: «Vel, jeg antar at vi gjorde en god jobb!»

RYKTEFLOM: Etter at Bradley Cooper angivelig skal ha blitt singel, spekuleres det om han og Lady Gaga vil finne hverandre. Vis mer

Det er imidlertid ikke første gang stjernen har uttalt seg om romanseryktene med Cooper. I februar, da rykteflommen sto på som verst, så 33-åringen seg nødt til å uttale seg da hun gjestet talkshowkongen Jimmy Kimmel (51).

- Ja, folk så kjærlighet, og gjett hva? Det var akkurat det vi ville at dere skulle se, sa Gaga i programmet, ifølge People.

- Det var så viktig for oss at vi hadde en forbindelse til hverandre under hele sangen. Når du synger kjærlighetslåter er det det du vil at folk skal føle, fortsatte hun.

REAKSJONER: Det er mange som har ment at «Shallow»-opptredenen til stjernene Lady Gaga og Bradley Cooper avdekket romantiske følelser mellom de to. Nå har en ekspert på kroppsspråk uttalt seg. Vis mer

Ville ikke være innblandet

Etter det ovennevnte sjokkbruddet mellom Irina Shayk og Bradley Cooper, ble det som tidligere nevnt heftig spekulert på om kjemien mellom Cooper og Gaga hadde noe med bruddet å gjøre.

Ifølge en kilde til magasinet Grazia Daily skal den sterke relasjonen mellom Gaga og Cooper ha bidratt til at Shayk følte seg ydmyket.

- Bradleys tilknytning til Gaga er det som tippet Irina over kanten. Hun ble ydmyket, spesielt under opptredenen på Oscar-utdelingen. Å være i samme rom, og se hva som ble skrevet i etterkant, var vanskelig å håndtere, fortalte en kilde til Grazia Daily tidligere i år.

NÆR RELASJON: Både Cooper og Gaga har gitt uttrykk for at de fikk et nært bånd gjennom samarbeidet i «A Star is Born». Foto: NTB Scanpix
NÆR RELASJON: Både Cooper og Gaga har gitt uttrykk for at de fikk et nært bånd gjennom samarbeidet i «A Star is Born». Foto: NTB Scanpix Vis mer

Kilden fortalte også at Gaga var knust for at hun ble dratt inn i bruddet mellom Shayk og Cooper.

- Hun føler at det ødelegger alt arbeidet de har gjort med filmen, noe som er det siste de ønsker. Gaga vil ikke bli sett på som den andre kvinnen.

LES OGSÅ: Gir sitt første intervju etter bruddet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer