- Ville aldri valgt dyp utringning

NRK-meteorologen Bente Marie Wahl liker å shoppe, men er nøye med antrekkene på TV-skjermen.

POPULÆR: Statsmeteorologen Bente Marie Wahl kom som et friskt pust inn i NRK i 2011. Hver kveld ser flere hundretusen nordmenn henne på TV. Foto: NRK
POPULÆR: Statsmeteorologen Bente Marie Wahl kom som et friskt pust inn i NRK i 2011. Hver kveld ser flere hundretusen nordmenn henne på TV. Foto: NRK Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Siden tirsdag har det stormet litt mer rundt NRK-meteorologen Bente Marie Wahl (42) enn hun er vant med. Da var hun nemlig så uheldig at hun tastet inn 96 minusgrader i Kautokeino, og reaksjonene har ikke latt vente på seg.

Selv er hun ikke vant med all denne oppmerksomheten og kan godt styre unna livet i rampelyset.

- Det er viktig for meg å være seriøs i den jobben jeg gjør, og jeg er egentlig veldig lite interessert i å være en kjendis. Den feilen ergret meg veldig, for jeg er egentlig en perfeksjonist, sier hun til avisen VG.

Til avisen sier hun også at hun er veldig glad i å shoppe, muligens litt for mye, men at hun er nøye med hvilke klær hun bruker på skjermen.

Flere hundretusen seere er vant til å se den blide værmelderen i fargesprakende antrekk, men Wahl sier til avisen at det er viktig at vær går foran klær.

- Klærne skal jo passe inn i profilen til NRK, så noen begrensninger har man jo. Jeg ville for eksempel aldri valgt en dyp utringning, og siden jeg 157 cm går jeg sjelden med hæler som er lavere enn ti centimeter, avslutter hun.

LES OGSÅ:
- Jeg hadde sex i Buckingham Palace

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer