- Ville aldri tatovert visse intime steder

Her er NRK-programlederens beste tattoo-tips.

VILLE IKKE TATOVERT INTIME STEDER: «Ta en tattoo»-programleder Morten Skovdahl sier til Seher.no at han aldri ville tatovert leggen, eller intime steder... Foto: Adéle C. Blystad/Seher.no
VILLE IKKE TATOVERT INTIME STEDER: «Ta en tattoo»-programleder Morten Skovdahl sier til Seher.no at han aldri ville tatovert leggen, eller intime steder... Foto: Adéle C. Blystad/Seher.no Vis mer
SEHER.NO: I underholdnings-programmet «Ta en tattoo» på NRK, får tv-seerne følge tatoveringsentusiast og programleder Morten Skovdahl (38) i hans jakt på «den perfekte tatovering».

Som 19-åringen tok nemlig den hardbarcka heavy metal-elskeren to tatoveringer som han har angret fryktelig på, og gjennom tv-serien skal han da lete etter den ultimate tatoveringen som skal dekke over ungdomstabbene på høyre overarm.

I tillegg til Skovdahl, får tv-seerne møte en rekke av landets mest kjente tatovører, og et dommerpanel bestående av kjendiser og fagfolk, som skal kåre et vinnermotiv som inngraveres på Skovdahls hud.

Programmet er nå ferdig innspilt, og Morten har fått sin nye, heldekkende tatovering, som han innrømmer at han er «utrolig fornøyd med».

Men 38-åringen, som gleder seg til å fremme kroppskunsten på tv, har flere meninger og råd når det gjelder nordmenns tatoveringsvaner.

- Det som er typisk norsk når det gjelder tatoveringer, er at det er så utrolig mange som skal være «trendy». Men det de ikke skjønner, er at det ikke er noe som heter «trendy» når det gjelder tatoveringer. De sitter jo der resten av livet! Så det må man bare slå fast med én gang. «Trend» i disse dager er jo stjerner og svaler og sånn, men jeg mener at man bør finne ut av hva man selv virkelig liker, og så må du stå for det. Stjerner hadde jeg aldri tatovert på meg, men det er jo en smaksting da selvsagt, sier Skovdahl til Seher.no under førpremieren på programmet mandag kveld.

Ifølge NRK-profilen er det også visse kroppsdeler han aldri ville vurdert å få dekket med permanente motiver.

- Jeg ville nok aldri tatovert leggen, og visse intime steder... det er liksom ikke noe vits. Det er ikke så mange som kikker der hele tida liksom, humrer han.

Skovdahl synes det er helt greit at 15-16-åringer tar tatoveringer, hvis de har med seg foreldre og er «sunne og oppegående». Men programlederen mener alle burde tenke seg veldig godt om før de legger seg under nålen.

- Man bør nok la det synke litt inn, og tenke litt over det. Og ikke minst så bør man oppsøke en tatovør som kan tegne det du vil ha. Det er det aller viktigste. For en tatovør er ikke god på alt. Noen er flinke på japanske motvier, noen er gode på portretter, noen er litt sånn old-school. Det absolutt viktigste er å finne den rette tatovøren, og alle de som er med i dette programmet her er superdyktige, sier han.

Og når det gjelder det de fleste utatoverte kanskje tenker på - nemlig smerten, innrømmer Skovdahl at man bør være forberedt på litt «pain».

- Det er som å føde! Neida, akkurat dét vet jo ikke jeg noe om. Men jeg må innrømme at jeg er litt småpinglete og oier meg hver gang. For det er jo ikke godt. Du kan ikke komme og si at det er godt å tatovere seg, da er det noe gærent med kroppen, humrer han. 

«Ta en tattoo» vises på NRK1 tirsdager kl. 22.30! Finn ditt favorittprogram i Seher.nos TV-guide her.

Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
 
LES OGSÅ:  - Sjekk Vallas tatovering!