Victoria Beckham:

- Ville aldri skippet et måltid foran barna

Motedesigneren snakker ut om hvordan det å få barn forandret kroppsbildet hennes.

SNAKKER UT: Victoria Beckham snakker ut om mammalivet og kroppsbildet sitt i et nytt intervju. Foto: NTB Scanpix
SNAKKER UT: Victoria Beckham snakker ut om mammalivet og kroppsbildet sitt i et nytt intervju. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Ikonet Victoria Beckham (45) var tidligere mest kjent som «Posh Spice» i den verdensberømte jentegruppa Spice Girls, som for alvor fikk sitt gjennombrudd på 90-tallet. I dag er hun et etablert navn innen moteindustrien, hvor store stjerner bærer nettopp hennes design.

De siste 20 årene har hun sammen med ektemannen David Beckham (44) fått fire barn som hun ofte stolt viser fram til omverdenen, både på sosiale medier og i andre sammenhenger.

Firebarnsmoren stilte også nylig opp i et intervju med Glamour UK, hvor hun blant annet snakker ut om hvordan morsrollen har påvirket kroppsbildet hennes.

Aksepterer forandring

Kjendismammaen er kjent for sin selvsikkerhet, noe som speiles i måten hun snakker om seg selv på i det nylige intervjuet.

- Det er noe som virkelig er frigjørende ved å slå ring rundt den jeg er som 45 år gammel og eie det, og føle meg selvsikker, forklarer hun.

Det er ingen hemmelighet at Victoria ser ulovlig bra ut etter å ha født fire barn. Men hemmeligheten ligger vissnok i å bli kjent med seg selv og egne behov, skal vi tro 45-åringen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer