Victoria Beckham:

- Ville aldri skippet et måltid foran barna

Motedesigneren snakker ut om hvordan det å få barn forandret kroppsbildet hennes.

SNAKKER UT: Victoria Beckham snakker ut om mammalivet og kroppsbildet sitt i et nytt intervju. Foto: NTB Scanpix
SNAKKER UT: Victoria Beckham snakker ut om mammalivet og kroppsbildet sitt i et nytt intervju. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Ikonet Victoria Beckham (45) var tidligere mest kjent som «Posh Spice» i den verdensberømte jentegruppa Spice Girls, som for alvor fikk sitt gjennombrudd på 90-tallet. I dag er hun et etablert navn innen moteindustrien, hvor store stjerner bærer nettopp hennes design.

De siste 20 årene har hun sammen med ektemannen David Beckham (44) fått fire barn som hun ofte stolt viser fram til omverdenen, både på sosiale medier og i andre sammenhenger.

Firebarnsmoren stilte også nylig opp i et intervju med Glamour UK, hvor hun blant annet snakker ut om hvordan morsrollen har påvirket kroppsbildet hennes.

Aksepterer forandring

Kjendismammaen er kjent for sin selvsikkerhet, noe som speiles i måten hun snakker om seg selv på i det nylige intervjuet.

- Det er noe som virkelig er frigjørende ved å slå ring rundt den jeg er som 45 år gammel og eie det, og føle meg selvsikker, forklarer hun.

TRAVEL: Victoria Beckham på vei til et forretningsmøte i New York tidligere i år. Foto: NTB scanpix
TRAVEL: Victoria Beckham på vei til et forretningsmøte i New York tidligere i år. Foto: NTB scanpix Vis mer

Det er ingen hemmelighet at Victoria ser ulovlig bra ut etter å ha født fire barn. Men hemmeligheten ligger vissnok i å bli kjent med seg selv og egne behov, skal vi tro 45-åringen.

YDMYKES: David Beckham får virkelig kjørt seg når James Corden regisserer en spøk av høyeste klasse. Vis mer

- Desto eldre jeg blir, desto mer innser jeg hva som funker for meg og hva som ikke gjør det. Hvordan trening og en sunn livsstil er nøkkelen. Når du har fire barn aksepterer du at kroppen din forandres, forteller hun.

Satt i perspektiv

Victoria forklarer at veldig mye har blitt satt i perspektiv etter at hun ble mamma. Hun er bestemt på at man må være et godt forbilde for barna sine, for å kunne forvente at de skal ta de riktige valgene selv.

- Du innser at de legger merke til alt. Jeg ville aldri satt meg ned med barna og skippet et måltid. De trenger å se at mamma spiser sunt, du er nødt til å vise de små hvordan man skal være sunn og fornøyd med den en er, forteller hun videre.

Artikkelen fortsetter under bildene.

STOR FAMILIE: David og Victoria Beckham med sine tre sønner, Brooklyn, Romeo og Cruz, på en filmpremiere i London i desember 2013. Foto: David Fisher/ REX/ NTB scanpix
STOR FAMILIE: David og Victoria Beckham med sine tre sønner, Brooklyn, Romeo og Cruz, på en filmpremiere i London i desember 2013. Foto: David Fisher/ REX/ NTB scanpix Vis mer
BERØMT TRIO: Victoria og David kom sammen med eldstesønn Brooklyn på årets GQ Men of the Year Awards tidligere i september. Foto: NTB Scanpix
BERØMT TRIO: Victoria og David kom sammen med eldstesønn Brooklyn på årets GQ Men of the Year Awards tidligere i september. Foto: NTB Scanpix Vis mer

I intervjuet avslører stjernen at hun forventer mye av sin egen kropp, da hun jobber mye og forsøker å være så profesjonell som mulig. Å være den beste mammaen og ektefellen står også høyt på agendaen for den tidligere «Posh Spice»:

- Jeg må behandle den (kroppen, journ.anm.) på den rette måten, og sørge for at den har det drivstoffet den trenger for lange arbeidsdager, å være mamma og ha energi til alt.

- Spis masse sunt fett

Helt siden sine Spice Girls-dager har Victoria blitt sett på som et slags popkulturelt ikon. Å være superstjerne vil for mange være nok bekreftelse, men for hennes del virker det som at hun ble mer selvsikker etter at hun ble mamma. På spørsmål om hun føler seg mer vel i sin egen kropp nå enn tidligere, tviler hun ikke på svaret sitt.

- Ja, jeg aksepterer den jeg er. Jeg er den beste versjonen av meg selv!

Videre forteller Victoria at hun skulle ønske at hun som ung kjent til effekten av små ting som å få nok søvn, drikke nok vann og spise sunn mat. Å spise sunt fett er også noe hun legger vekt på, da hun mener det er nødvendig for å bygge sunne muskler. Selv hevder 45-åringen at hun trener daglig.

SPICE GIRLS: Her er Victoria avbildet sammen med Melanie Chisholm, Emma Bunton, Gerri Halliwell og Menalie Brown. Foto: NTB Scanpix
SPICE GIRLS: Her er Victoria avbildet sammen med Melanie Chisholm, Emma Bunton, Gerri Halliwell og Menalie Brown. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Er streng med barna

Beckham-familien er rikere enn de aller fleste, med en samlet formue på godt over åtte milliarder kroner, ifølge The Mirror.

Til tross for at Victoria og David kan gi barna sine et liv utenom det vanlige, har de alltid vært åpne om at barna slett ikke skjemmes bort i noen ekstrem grad. Eldstemann Brooklyn (20) har selv jobbet på kafé for minstelønn i flere år.

- Du vet, vi er strenge med barna. De er glade og lykkelige barn, men de er også høflige barn, sa Victoria på «Today Show» i 2017, ifølge The Sun.

I et intervju med Evening Standard i forbindelse med at paret var gjester i prins Harry og Meghan Markles bryllup, snakket Victoria blant annet om de strenge kravene barna må leve opp til.

STJERNEPAR: Victoria og David Beckham feirer 20 års ekteskap. Disse årene har vært preget av en rekke ulike stiler. Video: Rød Løper Vis mer

- Det har aldri vært et alternativ å ikke jobbe hardt. De ser sin mamma gå på jobben, de ser sin pappa gå på jobben. Og selv går de på skolen og må jobbe der, fortalte hun til avisen.

Ektemannen David har på sin side avslørt at deres to yngste sønner ofte må ta en løpetur på vei til skolen om morgenen.

Det er dermed liten tvil om at Beckham-paret tar barneoppdragelsen på alvor, og at det kanskje ikke bare er fryd og gammen å være barn av selveste Victoria og David Beckham heller.

LES OGSÅ: Avslører Beckhams store hemmelighet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer