BLE HETSET: Kjendisbloggeren ble hetset for sin sylslanke figur. Foto: FAME FLYNET
BLE HETSET: Kjendisbloggeren ble hetset for sin sylslanke figur. Foto: FAME FLYNET Vis mer

- Ville aldri oppfordret noen til slanking

Kjendisbloggeren ble såret da hun ble beskyldt for å være syk.

Publisert
SEHER.NO: Caroline Berg Eriksen (24), kanskje for mange bedre kjent som bloggeren «Fotballfrue», mottok kraftig kritikk etter å i sommer ha lagt ut bilder av seg selv i bikini på sin egen blogg.

Mange hevdet at 24-åringen led av en spiseforstyrrelse, og at hun fikk unge jenter til å slanke seg. Nå slår hun tilbake mot kritikken.

- Det der er en misforståelse. Jeg har aldri sagt eller gjort noe som kan tyde på at jeg slanker meg. Jeg svarer for eksempel aldri når lesere spør hvor store porsjoner jeg spiser. Jeg fokuserer på et sunt kosthold og på treningsglede. Jeg har aldri oppfordret noen til slanking og har aldri frontet verken cornflakesdietten eller babymatdietten eller noe annet rart, sier hun til Dagbladets God Torsdag-magasin.

For den kjente bloggeren var kritikken tung å svelge, og gikk innpå henne.

- Det er sårende å bli beskyldt for å være syk når jeg absolutt ikke er det. Jeg mener det er feil å kritisere andres kropper i utgangspunktet. Man kommer i forskjellige former og størrelser. Jeg har alltid vært tynn. Det er frustrerende og ufortjent å få et stempel som et usunt forbilde for jenter.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Hetses for sin sylslanke figur

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer