Kristian Ødegård og Dag Otto Lauritzen:

- Ville aldri latt noen dø

Knallharde «Kompani Lauritzen» er tilbake, og det går ikke lange tiden før en av deltakerne bryter helt sammen og vil hjem.

KOMPANI LAURITZEN: Vegard Harm får sammenbrudd bare noen timer etter ankomst på Kompani Lauritzen. Video: Rød Løper/TV 2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Lørdag er «Kompani Lauritzen» tilbake med sin andre sesong, og denne gangen har oberst Dag Otto Lauritzen (64) og kompanjong Kristian Ødegård (46) med seg alt fra VGTV-profil Vegard Harm (24), til blogger og influenser Linnea Myhre (30) og tidligere fotballspiller Bernt Hulsker (43), til militærleiren i Åndalsnes.

- Jeg overdriver nok ikke når jeg sier at vi har steppet opp noen hakk fra i fjor. Det er tøffere og hardere for rekruttene denne gangen. Vi var litt på prøvestadiet sist, og visste ikke hva de tålte. Jeg tror noen ble sjokkert, forteller Lauritzen til Se og Hør.

- Fortvilet

Det gjaldt ikke minst for Vegard Harm. Det tar nemlig ikke mange timene før 24-åringen knekker helt sammen, gråter, hyperventilerer og bare vil hjem - noe som får stor plass i den første episoden.

Harm kommer etter hvert til hektene igjen, og sier på tv at han ble tatt fullstendig på sengen av overgangen. Realityprofilen var ikke tilgjengelig for kommentar til denne saken, men er kjent med omtalen. Dag Otto Lauritzen har sine tanker om «breakdown»-sekvensen:

- Vegard trodde nok at han skulle være med på liknende ting som han har gjort før. Som innebar kaffepauser, snakke litt med fotografer, lydmenn, og så videre. Plutselig gikk det opp for ham at dette er noe som varer hele døgnet - uten noen form for hyggekommunikasjon, erindrer Lauritzen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer