- Ville aldri kledd av meg for penger

Mer her stiller hun så og si uten en tråd...

UTEN EN TRÅD: På bildene som er publisert i forbindelse med «Loud»-albumet, stiller popskjønnheten nærmest uten en tråd. Her er det kun en rose som dekker 22-åringens nakne underliv.  Foto: Stella pictures
UTEN EN TRÅD: På bildene som er publisert i forbindelse med «Loud»-albumet, stiller popskjønnheten nærmest uten en tråd. Her er det kun en rose som dekker 22-åringens nakne underliv. Foto: Stella pictures Vis mer
SEHER.NO: Popstjernen Rihanna (22) er i vinden som aldri før, og sangerinnen fra Barbados nyter for tiden stor suksess med sitt nye album «Loud».

22-åringen har blitt godt kjent for sitt svært sexy image de siste årene, og nylig vekket hun stor oppsikt med noen særdeles lettkledde bilder som er brukt inne i coveret som følger med den nye platen.

Blant annet får man se et bilde hvor «Rude Boy»-sangerinnen poserer toppløs, og et bilde hvor det kun er en rose som dekker underlivet hennes.

Men selv om 22-åringen liker å kaste klærne, hevder hun at det skjer på hennes egne premisser, og at hun aldri ville stilt opp naken for et magasin, skriver Contact Music.

I et ferskt intervju avslører nemlig popskjønnheten at hun har fått tilbud om å kaste klærne for Playboy en rekke ganger, men at hun alltid takker nei.

- Jeg har fått noen tilbud fra Playboy. De vil jo betale deg for å være naken på coveret. Men hvis jeg skal ta av meg klærne, så skal det være på en stilfull måte, og etter min egen vilje, ikke for en sjekk. Jeg ville ikke tatt noen sum for å gjøre det, sier hun.

Det er imidlertid ikke bare hennes eget image «Rude Boy»-stjernen verner om. Rihanna, som for tiden dater baseballstjernen Matt Kemp, har tidligere fortalt at hun er redd for at moren ville blitt flau, dersom hun stilte opp for et slikt blad.

- Jeg er ung, så moren min hadde drept meg om jeg poserte naken! Da jeg gjorde det metalliske kroppsmaling-greiene i videoen min for «Umbrella», så gjorde jeg det ikke for å vise frem kroppen min. Jeg gjorde det ikke for at folk skulle like meg. Jeg gjorde det fordi det var kult visuelt, uventet, og det så hett ut, sa hun i 2008.

Selv om stjernen ikke ønsker å vise frem alt av sin veldreide figur, innrømmer hun at hun er nærmest «besatt» av kvinnekroppen, og da særlig bryster.

- Jeg tar etter pupper hele tiden. Jeg er besatt. Jeg har ikke så mye selv, så når jeg ser et lekkert par, tenker jeg «wow, jeg skulle ønske mine så og føltes som det der». Kvinner er vakre. Jeg er ikke interessert i dem utover det, men det er flotte, har «Only Girl in The World»-sangerinnen uttalt.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Jeg trengte en vekker i livet mitt