- Ville aldri gjort det i Norge

Men nå pryder norsk-malaysiske Merete forsiden av FHM Singapore.

SKEPTISK: - I Singapore har de mye strengere regler på hva slags blader som selges og hvor mye hud som kan vises, forteller Merete til Seher.no. Foto: Privat
SKEPTISK: - I Singapore har de mye strengere regler på hva slags blader som selges og hvor mye hud som kan vises, forteller Merete til Seher.no. Foto: Privat Vis mer
SEHER.NO: Oslo-jenta Merete Mei-Jin Noer (22) pryder forsiden på FHM Singapore etter å ha vunnet konkurransen «Sol Beach Babe Hunt» i det Sørøst-Asiatiske landet.

Men selv om hun gikk til topps i konkurransen, var det ingen selvfølge for 22-åringen å stille opp lettkledd på forsiden.

- Jeg var i tvil om å stille opp, fordi når jeg tenkte godt over det hadde jeg aldri stilt opp i FHM Norge den tiden jeg bodde der. I Singapore har de mye strengere regler på hva slags blader som selges og hvor mye hud som kan vises. De har ikke lov til å selge blader med bilder av for eksempel damer som er nakne eller toppløse - dermed følte jeg i hvert fall at det er hakket bedre å takke ja til en photoshoot her nede. Jeg har vært med i FHM Singapore tidligere, og jeg vet de ikke vil tvinge deg til å ha på noe som du føler er for lite eller ikke er flatterende på deg, skriver Merete i en e-post til Seher.no.

Forsidepiken hevder hun aldri har vært opptatt av å være glamourmodell, men at konkurransen var en fin opplevelse å få med seg.

Moren til Merete er fra Malaysia, og derfor bestemte 22-åringen seg til å reise til Singapore etter mediestudiene i Oslo for å fortsette studiene og være i nærheten av hjemlandet.

- Etter å ha studert bachelorgraden min i Design Communication, bestemte jeg meg for at jeg ikke var klar til å dra hjem til Norge ennå. En måned etter jeg var ferdig på skolen i Singapore, fikk jeg et jobbtilbud, forteller Merete, som stortrives i varmen.

Selv om det hender at FHM-modellen savner venner og familie i Norge, er hun likevel glad for at hun slipper å oppleve hvor «kalde» nordmenn er.

- Jeg var i Oslo i desember og jeg ble minnet på hvor utrolig godt det er å være tilbake til familie og venner - men på andre siden hvor forferdelig det er å stotre ute i kulda, hvor kalde mennesker kan være mot deg, hvor lite serviceinnstillte butikkpersonell kan være, hvor innesluttet og lite mote- og design miljøet er, hvor vanskelig det er å få tak i taxi på natten, hvor dyrt taxi og mat er, hvor grått og mørkt det er, og sist men ikke minst - hvor mye mennesker blir påvirket av dette været, sier hun til Seher.no.

I tillegg til å jobbe som modell synger Merete i rockebandet CloseApart, og for en uke siden ga bandet ut et album som allerede har fått mye publisitet i Singapore. Etter FHM-oppslaget merker 22-åringen allerede at folk begynner å kjenne henne igjen.


- Jeg får en del rare venneforespårsler på Facebook hver dag!

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Nå kaster hun klærne igjen