Elizabeth Hurley:

Ville aldri brukt sin mest ikoniske kjole igjen

- Kan ende opp med å føle deg litt deprimert.

FIKK INTERNASJONAL OPPMERKSOMHET: Britiske Elizabeth Hurley skapte oppstandelse da hun dukket opp under en filmpremiere iført en noe spesiell kjole i 1994. Her avbildet i nyere tid. Foto: NTB Scanpix
FIKK INTERNASJONAL OPPMERKSOMHET: Britiske Elizabeth Hurley skapte oppstandelse da hun dukket opp under en filmpremiere iført en noe spesiell kjole i 1994. Her avbildet i nyere tid. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Den britiske modellen og skuespilleren Elizabeth Hurley (52) er ikke fremmed for å leke med ulike klesstiler.

Allerede i 1994 havnet skuespilleren på alles lepper etter å ha ikledd seg en sort, utringet Versaci-kjole under premieren av «Fire bryllup og en gravferd» i London.

IKONISK KJOLE: Det var med denne kjolen at Liz Hurley stjal all oppmerksomheten i 1994. Her på date med sin daværende kjæreste Hugh Grant (57) på premieren for hans film «Fire bryllup og en gravferd».Foto: NTB Scanpix
IKONISK KJOLE: Det var med denne kjolen at Liz Hurley stjal all oppmerksomheten i 1994. Her på date med sin daværende kjæreste Hugh Grant (57) på premieren for hans film «Fire bryllup og en gravferd».Foto: NTB Scanpix Vis mer

Takket være én detalj - de gullfargede sikkerhetsnålene som holdt kjolen sammen - fikk Hurley internasjonal oppmerksomhet i tabloidavisene. Kjolen er siden blitt ansett som ett av de mest ikoniske plaggene i rød løper-sammenheng, og er blitt kopiert av en rekke kjendiser gjennom årenes løp.

- Ville ikke

I et nytt intervju forteller 52-åringen imidlertid at hun neppe ville tatt på seg samme antrekk igjen, dersom anledningen skulle by seg.

- Jeg tror ikke jeg ville gjort det, for å være helt ærlig. Folk liker vel ikke å gå med brudekjolene sine igjen, gjør de?, sier Hurley til magasinet Grazia.

Hun mener nemlig at sjansen for en eventuell motekatastrofe, er stor.

- Jeg tror ikke jeg vil klare å toppe slik jeg så ut den gang. Jeg mener, etter 24 år ... Du kan ende opp med å føle deg litt deprimert, hahaha. Så, nei! Den kjolen er definitivt ment for noen som er 20 år yngre enn meg, sier hun.

Selv om Elizabeth tilsynelatende ville følt seg ukomfortabel i ovennevnte kjole, er hun vanligvis ikke redd for å vise seg i minimale antrekk på sosiale medier. 52-åringen legger ofte ut bilder av seg selv i bikini, noe som stadig skaper store overskrifter.

New Paisley Bikini from @elizabethhurleybeach coming soon 😘😘😘😘

A post shared by Elizabeth Hurley (@elizabethhurley1) on

Egen kolleksjon

Allerede i 2005 startet briten sin egen bikinikolleksjon, og de siste årene har hun brukt Instagram flittig som reklameplattform. Og selvsagt bruker hun seg selv som modell.

Bikini selfie @elizabethhurleybeach #VictoireBikini #cheetah @ooreethirah #eastersale

A post shared by Elizabeth Hurley (@elizabethhurley1) on

Når det kommer til kjærlighetslivet, går det derimot ikke like bra.

Bare fire måneder etter skilsmissen fra Arun Nayar i juni 2011, kunne Elizabeth fortelle verden at hun var forlovet med cricket-stjernen Shane Warne (48).

Tre år senere var også dette forholdet historie.

- Kjærlighet er ikke en bryter man bare kan slå av eller på, og selvsagt elsker jeg ham fortsatt. Vi er en del av hverandres historie, uttalte den britiske skuespilleren og modellen kort tid etter bruddet.

Det tok imidlertid ikke veldig lang tid for Hurley fant seg en ny mann.

Denne gangen fotografen David Yarrow, som hun omtalte som en mann med integritet og sjarm.

Paret tilbrakte våren 2014 sammen før også de gikk hver til sitt.

Siden har det kun vært en mann i hennes liv, sønnen Damian (14). Hurley har for øvrig gått ut og fortalt at det er hennes sønn som har tatt mange av hennes bikinibilder, noe som har fått blandede mottakelser.

LES OGSÅ: Hugh Grant kjøpte hus til sin gravide elskerinne

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer