«Villdyret» hyller rivalen

Utslåtte Gro Espeseth skulle hatt gjerne hatt noen av Kjersti Grinis egenskaper i «Mesternes Mester».

UTE: Gro Espeseth under innspillingen av Mesternes mester i Nord-Italia. Lørdag røyk hun ut av serien. Foto: Erlend Haugen/Se og Hør
UTE: Gro Espeseth under innspillingen av Mesternes mester i Nord-Italia. Lørdag røyk hun ut av serien. Foto: Erlend Haugen/Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Den tidligere fotballhelten Gro Espeseth (41) ble lørdag kveld den femte utøveren som måtte reise hjem fra «Mesternes Mester», NRK-serien som følges av over 1,1 million nordmenn hver uke.- Hun ble plukket ut til «nattesten» mot en annen fotballegende, Erik Solér (53) - og tapte.

- Erik var både lynkjapp og veldig godt trent. Men jeg var veldig glad for å være med så lenge i konkurransen, sier Gro - som roser miljøet og konkurrentene.

- Det var en kjempegjeng og vi hadde det veldig kjekt, sier Gro - som skryter litt ekstra av Knut Holmann (45) som forbilde for dagens unge idrettsutøvere, og av den tidligere håndballhelten Kjersti Grini (42) som en taktisk luring.

- Kjersti hadde en utrolig jernvilje. Også hadde hun noen taktiske egenskaper som gjorde at hun klarte å prestere maksimalt ut fra den posisjonen hun var i, sier Gro, som flere ganger tok fram "villdyret" i seg og flerret tenner under konkurransen.

Ble imponert

Hun merket spesielt Kjerstis evner i lørdagens siste øvelse, der utøverne skulle komme seg framover ved hjelp av klosser - uten å ha kroppsdeler i bakken.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer