Grimes:

Vill tatovering: - Gjør så vondt

Milliardærkjæresten har fått nytt blekk på kroppen.

NY TATOVERING: Grimes avslører på Instagram at hun har tatt en helt spesiell tatovering. Her sammen med Elon Musk under Met-gallaen i 2018. Foto: Angela Weiss / AFP / NTB
NY TATOVERING: Grimes avslører på Instagram at hun har tatt en helt spesiell tatovering. Her sammen med Elon Musk under Met-gallaen i 2018. Foto: Angela Weiss / AFP / NTB Vis mer
Publisert

Det er ingen hemmelighet at Tesla-gründeren Elon Musk (49) og den kanadiske sangeren og låtskriveren Grimes (33), hvis egentlige navn er Claire Elise Boucher, flere ganger har vist at de gjerne går sine egne veier og velger utenom det vanlige.

Det gjorde de blant annet da de ble foreldre i fjor og avslørte sønnens navn, X Æ A-Xii.

Men også nå beviser Grimes at de liker å skille seg ut. På Instagram viser hun nemlig fram sin splitter nye tatovering, en tatovering som dekker hele ryggen hennes.

Ny tatovering

I motsetning til vanlig svart blekk som de fleste kjenner til - har kanadieren gått for hvit «ink». På bildet er riktignok tatoveringen rød og ikke hvit, men 33-åringen påpeker at dette vil endre seg etterhvert som sårene gror.

«Har ikke et bra bilde for det gjør så vondt og jeg må sove», skriver hun blant annet, og fortsetter:

«Og den vil være rød noe uker, men det kommer til å bli nydelige romvesen-arr».

Ved første øyekast er det kanskje ikke så lett å se hva hun har fått foreviget på kroppen, men i den påfølgende bildeteksten avslører hun altså at det er snakk om «romvesen-arr».

I kommentarfeltet har hun i etterkant blitt hyllet av fansen for den uvanlige tatoveringen.

FORNØYD: Ben Affleck fikk mye oppmerksomhet da han tatoverte hele ryggen sin. Hos «Ellen DeGeneres Show» snakker han om endelig om den. Video: TV3 Vis mer

Spesiell gravidavsløring

Også da hun avslørte at hun ventet sønnen sammen med Tesla-gründeren, valgte 33-åringen å gjøre det på uvanlig vis. Den gang delte hun et bilde av seg selv med den voksende magen, hvorpå et foster var redigert inn på den runde magen.

I et intervju med The Face Magazine kunne Grimes i etterkant avsløre at hun har laget en digital versjon av seg selv med navn WarNymph, og at det var denne avataren som var avbilda.

- WarNymph er min digitale avatar, også kjent som mitt digitale jeg. Alle lever to liv: sitt digitale liv og sitt offline liv, fortalte Grimes til magasinet, og fortsatte:

- Å ha en digital kropp gjør at jeg kan fortsette å jobbe i de seinere stadiene av svangerskapet, og etter at jeg har født babyen min kan jeg tilbringe mer tid sammen med dem.

Videre fortalte 33-åringen at det var vanskelig for henne å kunne utføre jobber som blant annet fotoshoots, da hun for tida hadde problemer med å passe klær.

TATOVERING: Mia Khalifa har en norsk tatovering på kroppen, og dette er hvorfor. Video: Rød Løper Vis mer

Derfor mente hun at avataren kunne hjelpe henne med å kunne utføre jobber - uten at hun trengte å være fysisk til stede.

Grimes har vært sammen med Elon Musk siden 2018, og forholdet kunngjorde de ved å komme sammen på den røde løperen under Met-gallaen samme år. To år seinere fikk de sitt første barn sammen.

LES OGSÅ: - Det var veldig, veldig forferdelig

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer