Erling Braut Haaland:

Vill påstand: - Kostet en formue

Erling Braut Haaland tyr angivelig til et uvanlig grep for å prestere best mulig.

LUKSUS: Erling Braut Haaland unner seg angivelig norsk luksus hjemme i England. Mon tro om ikke kjæreste, Isabel Haugseng Johansen, også nyter godt av fotballstjernens vaner. Foto: Aissaoui Nacer / SplashNews.com, NTB
LUKSUS: Erling Braut Haaland unner seg angivelig norsk luksus hjemme i England. Mon tro om ikke kjæreste, Isabel Haugseng Johansen, også nyter godt av fotballstjernens vaner. Foto: Aissaoui Nacer / SplashNews.com, NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Erling Braut Haaland (23) har de fleste rekorder, vinner de fleste trofeer og gjør braksuksess på fotballbanen som spiss for Manchester City, i både Premier League og Champions League.

Og det er ingen tilfeldighet. På hjemmebane , altså ikke The Etihad, må nordmannen ty til spesielle måter for å kunne prestere best mulig.

Ifølge The Sun skal Haaland blant annet ha fått tilsendt norsk laks til Manchester, fordi kvaliteten på fisken visstnok er mye bedre enn i England.

STJERNEMØTE: Når to verdener kolliderer, så smeller det. Slik gikk det da Kim Kardashian møtte Norges Erling Braut Haaland. Video: NTB, GQ Sports, Ørjan Ryland / Dagbladet Vis mer

- Haaland har snakket mye om fisken. Han ønsket laks, så han fikk en ernæringsfysiolog til å ordne slik at kjøkkenpersonalet fra den beste fiskerestauranten i Norge fløy over. Det har kostet ham en formue, men det er den beste laksen, sier kilden til avisen.

Norsk laks er kjent som verdens beste, og serveres av noen av de ypperste restaurantene rundt om i hele verden. Det er derfor kanskje ikke så rart at det etter hvert koster en formue.

Skal man for eksempel ta rutefly til Manchester, før Haaland og Manchester City skal møte rivalen Liverpool lørdag formiddag, må man ut med 3000-4000 kroner per person.

ROMANTIKK: Erling Braut Haaland og kjæresten Isabel Haugseng Johansen ga hverandre et avskjedskyss da Haaland ankom Sola lufthavn. Video: Se og Hør. Vis mer

Og dersom laks av ypperste klasse står på menyen, koster for eksempel to biter med laks nigiri fra Alex sushi 130 kr.

Med Haalands forbrenning og treningsregime kan man regne med at det konsumeres langt mer enn to sushibiter når han først unner seg den norske fisken.

Haaland har denne uken tilbragt tiden på landslagssamling med det norske herrelandslaget.

I en treningskamp mot Færøyene forrige torsdag måtte stjernespissen ut med en liten ankelskade, og måtte deretter melde forfall til den påfølgende EM-kvalifiseringskampen mot Skottland.

VRIR SEG I SMERTE. Erling Braut Haaland fikk seg en liten smell under privatlandskampen i fotball mellom Norge og Færøyene på Ullevaal stadion.Foto: Lise Åserud / NTB
VRIR SEG I SMERTE. Erling Braut Haaland fikk seg en liten smell under privatlandskampen i fotball mellom Norge og Færøyene på Ullevaal stadion.Foto: Lise Åserud / NTB Vis mer

Mye kan da tyde på at mannen, som er født på balløya England, får bruke det korte skadeavbrekket til å nyte så mye norsk laks som mulig.

Og kanskje det er nettopp den norske laksen som gjør den langstrakte nordmannen så god. Den norske superspissen er i år igjen toppscorer i den engelske toppdivisjonen, med 13 fulltreffere så langt i sesongen.

Erling Braut Haaland fikk stor oppmerksomhet på Gullballen-seremonien, og tok seg også tid til dette. Video: TV Sporten Vis mer

I fjor knuste Haaland rekorden til Mohamed Salah som holdt rekorden for flest nettkjenninger i Premier League på en sesong med 38 kamper. Salahs rekord lå på 32 mål, mens Haaland skåret hele 36 ligamål i fjor.

Holder han formen i årets sesong kan det være han slår sin egen rekord fra fjoråret.

Mye kan muligens skyldes hans egenimporterte norske laks.

Erling Braut Haaland har ikke uttalt seg om den påståtte fiskeimporten selv.

LES OGSÅ: - Et vendepunkt

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer