Vill jubel for bestemødrene

Russlands finalister begeistrer publikum i Baku.

Publisert
Sist oppdatert
BAKU (SEOGHØR.NO): Kanskje årets mest oppsiktsvekkende finalister i Eurovision Song Contest er de seks eldre damene fra Russland.

Medlemmene i gruppen Buranovskiye Babushki har for lengst passert pensjonsalder, men begeistrer publikum i Europa med sin underholdende blanding av folkemusikk og pop i sangen «Party for everybody» og blir en stor konkurrent for norske Tooji.
 
På generalprøven brøt folk i salen ut i jubel da de seks begynte å synge. Etter sangen gikk de av scenen til høye tilrop og klapping.

MGP-ekspert Per Sundnes tror damene kan nå langt i konkurransen.

- De er lette å like. Grand Prix er jo på en måte amatørenes aften, og de er underdogs. Låten er fengende, de er sjarmerende og bidraget er noe du aldri har sett før, sier Sundnes.

Buranovskiye Babushki er kledd i tradisjonelle folkedrakter og danser med tresko på beina, og utklasserte flere etablerte artister i den russiske finalen.  De  har blitt berømte i hjemlandet for coverversjoner av sanger som Beatles’ «Yesterday» og The Eagles «Hotel California».
  

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Jeg skal ha det gøy på scenen!  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer