«Farmen 2018»:

Vill «Farmen»-fest fikk konsekvenser

Stjal alkohol og rømte fra reality-gården.

FULL FEST: Flere av de gjenværende «Farmen»-deltakerne stjal alkohol og rømte etter søndagens tvekamp, ifølge VG. Foto: Espen Solli / TV 2
FULL FEST: Flere av de gjenværende «Farmen»-deltakerne stjal alkohol og rømte etter søndagens tvekamp, ifølge VG. Foto: Espen Solli / TV 2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Søndag kveld var det Andrea Badendyck som måtte takke for seg i årets sesong av «Farmen», etter å ha tapt i øksekast mot Irene Halle i sesongens andre jentekamp.

I etterkant av konkurransen møtte en hyggelig overraskelse de gjenværende deltakerne, da programleder Gaute Grøtta Grav overrasket med en kasse med blant annet øl og pølser.

Ifølge VG gikk den hyggelige overraskelsen fort over i en fest som eskalerte utover kvelden, og som fikk konsekvenser for deltakerne i etterkant.

Overfor avisen forteller flere «Farmen»-deltakere at de blant annet låste seg inn i et skap med alkohol i storbondehuset, etter at kamerafolkene hadde dratt fra gården.

Stjal alkohol

Nikolai Aspen, som var storbonde forrige uke, forteller til avisen at de fikk tre øl og et glass vin hver, men at de ville ha mer. En annen deltaker røper hvordan det hele gikk for seg:

- Nikolai og en av jentene visste hva koden til skapet var. Dermed gikk vi inn dit, låste opp skapet og hentet det som var. Det var to flasker likør. Dermed var festen i gang igjen, og den inneholdt både badstu og nakenbading, forteller en av jentene til avisen.

Deltakerne skal også ha forsøkt nok en gang å få tak i mer alkohol, utenfor gården. Dette klarte de imidlertid ikke.

Alkohol-stopp

Pressekontakt for «Farmen» i TV 2, Alex Iversen, bekrefter overfor VG at det ble stjålet alkohol fra storbondehuset, og at de tok en alvorsprat med deltakerne da produksjonen fant ut om hendelsen.

Han forteller også at ingen av «Farmen»-deltakerne fikk alkohol igjen under resten av innspillingen.

Én kvinnelig deltaker skal ha blitt igjen på gården da de andre dro på leting etter mer alkohol utenfor «Farmen»-gården.

Artikkelen fortsetter nedenfor.

Drakk seg fulle i skogen

Som deltaker i «Farmen» får man teste egne grenser, mens man driver en gård slik det ble gjort 100 år tilbake i tid.

Under forrige sesong av kjendisutgaven av programmet, kunne Se og Hør kan avsløre at flere av deltakerne i all hemmelighet skal ha fått smuglet inn mat, godteri og alkohol på gården.

- Noen smuglet inn vodka, og drakk seg dritings i skogen. Andre satt sammen og røykte sigaretter om kveldene, når kameraene ikke var til stede, fortalte en godt informert kilde til Se og Hør.

Varene fikk de blant annet smuglet inn via mennesker de møtte på markedet. I løfte om betaling i etterkant, kunne deltakerne legge lapper med bestillinger i skogen.

- Så tok de andre med seg listene, og la varene klare inne i skogen.

En annen kilde nær produksjonen, hevdet å ha sett mistenkelig aktivitet på kveldstid.

- Flere ukjente lusket rundt på gården, og tilbød deltakerne å kjøpe ting. Stadig var det noen som gikk ut i skogen når det mørknet.

DÅRLIG BEHANDLET: Farmen-deltaker Andrea Badendyck mener hun ble behandlet dårlig av Irene fra årets sesong. Video: Miriam Bakkejord Vis mer

Da TV-teamet ikke var til stede, var gården strengt bevoktet, men de klarte ikke å holde øye med alle hele tiden.

- En natt kom det en ravende full fyr fra en av nabogårdene, og tilbød alle å bli med på fest, fortalte kilden som ikke trodde noen lot seg friste av akkurat dette fuktige tilbudet.

LES OGSÅ: - Hun ser billig ut som alltid

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer