Braunwyn Windham-Burke:

Vill avsløring: - Vi har sex ti ganger om dagen

Sto frem som lesbisk - har ingen planer om å forlate ektemannen.

NYTT FORHOLD: Til tross for at Braunwyn Windham-Burke (til høyre) er gift, er hun nå i et forhold med Victoria Brito. Foto: Randy Shropshire/Getty Images for GLAAD/AFP / NTB
NYTT FORHOLD: Til tross for at Braunwyn Windham-Burke (til høyre) er gift, er hun nå i et forhold med Victoria Brito. Foto: Randy Shropshire/Getty Images for GLAAD/AFP / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Gjennom deltakelsen i realityprogrammet «Real Housewives of Orange County» har man i flere år fått følge husfruen Braunwyn Windham-Burke (44).

I over 20 år har hun vært gift med ektemannen Sean Burke, og sammen har de rukket å få syv barn. I 2020 kom imidlertid Windham-Burke ut som lesbisk, i et intervju med GLAAD. Det skrev blant andre ET Online.

Den gang var hun imidlertid tydelig på at hun ikke kom til å gå fra ektemannen.

Nå er hun i et nytt forhold med kjæresten Victoria Brito, og i et nytt intervju med The Sun åpner hun seg opp om parets sexliv.

FOR DRØY En kommentar i «Alle elsker David» måtte klippes bort fordi den var for drøy. Video: TV 2/ Anna Celine Hanisch Vis mer

Deler pikante detaljer

44-åringen har vært i et forhold med Brito i seks måneder, og kan blant annet avsløre at de har et eksplosivt sexliv. Det inkluderer, ifølge henne, 15 minutter lange orgasmer - gjerne ti ganger om dagen.

- Den fysiske delen er fantastisk. Jeg skal ikke lyve, sexlivet er på et annet nivå. Jeg håper alle kvinner får oppleve dette en gang i livet - det jeg har opplevd i det siste, sier hun, og fortsetter:

- Hun gir det til meg i små doser. Hun er sånn: «Hvis jeg gjorde alt samtidig, hadde du kanskje dødd». Vi har sex ti ganger om dagen. Det er ikke normalt.

Hun legger til at også ektemannen hadde «talent» på soverommet, men at hun nå har 15 minutter lange orgasmer med kjæresten.

«SEX MED ALICE LEVINE»: I denne dokumentaren beveger reporteren seg langt utenfor komfortsonen. Vis mer

Flyttet sammen

Realitystjernen avslører videre at hun tilbringer deler av tiden med familien i Newport Beach. Resten av tiden tilbringer hun med kjæresten i en leilighet i New York, som hun eier med Brito.

- Vi har nettopp flyttet sammen. Vi har et sted i Brooklyn og jeg gleder meg til å se hvor dette ender. Jeg blir rød når jeg snakker om det, du vet, det er hett, hun har talent.

44-åringen forteller avslutningsvis at hun er takknemlig for at hun får en sjanse til å tilbringe livet med en kvinne.

LES OGSÅ: De mest dramatiske skilsmissen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer