GODT ØYE TIL CHASE: Playboy-modellen Shauna Sand møtte Chase på en collegefest i Malibu, da han var bare 18 år. - Han var så utrolig vakker. Jeg blr forelsket i ham med det samme! sier Shauna til Star. Foto: All Over Press
GODT ØYE TIL CHASE: Playboy-modellen Shauna Sand møtte Chase på en collegefest i Malibu, da han var bare 18 år. - Han var så utrolig vakker. Jeg blr forelsket i ham med det samme! sier Shauna til Star. Foto: All Over PressVis mer

Vill affære med 14 år yngre stjerne

- Jeg ble forelsket i ham med det samme!

SEHER.NO: Som "Nate Archibal" i "Gossip Girl", ser Case Crawford (24) riktig så ordentlig og uskyldig ut, men i virkeligheten er Chase slett ikke så uskyldig som han ser ut til.

I hvert fall ikke hvis man skal tro Playboy-modellen Shauna Sand (38). Den 14 år eldre modellen hevder hun hadde et hett forhold til TV-stjernen, før han ble kjent gjennom den populære serien "Gossip Girl".

Shauna forteller Star Magazine at hun møtte Chase på en collegefest i Malibu, da han bare var 18 år gammel og hun var 32.

- Han var så utrolig vakker. Jeg ble forelsket i ham med det samme! sier Shauna til bladet.


Ifølge en kilde har Chase nok også satt temmelig stor pris på Shauna - Playboy-modellen tok nemlig jomfrudommen hans!

- Chase sa: "Shauna var den første jeg noensinne hadde sex med. Hun var helt vill, og jeg glemmer det aldri, sier en kilde til Star.

Shauna Sand var tidligere gift med Lorenzo Lamas.

Vi belønner gode kjendistips! Tips oss på seher@seher.no , ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901!

LES OGSÅ: Gossip Girl-stjerne arrestert