Alle Hulsker-oppdrag satt på vent:

- Vil vurdere fremtiden hans hos oss

Per nå har ingen av Bernt Hulskers arbeidsgivere konkrete planer om å fortsette arbeidsforholdene.

PAUSE: Bernt Hulsker har tatt en pause fra offentligheten etter angivelig å ha oppført seg ufint på en jobbfest i mars. Foto: Dagbladet

PAUSE: Bernt Hulsker har tatt en pause fra offentligheten etter angivelig å ha oppført seg ufint på en jobbfest i mars. Foto: Dagbladet

Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

VGTV-profil og tidligere fotballspiller Bernt Hulsker (44) er anmeldt av en dørvakt på et Oslo-utested etter en VG-fest på en karaokebar i Oslo sentrum i mars.

Torsdag skrev TV 2 at Hulsker skal ha ha vist nazihilsen, utsatt kvinner i lokalet for uønsket seksuell atferd, sagt n-ordet til dørvakten og prøvd å slå ham. Ifølge TV 2 har dørvakten anmeldt Hulsker for hendelsen.

Dette kommer etter en beskjed fra ham selv om at han er sykemeldt, en beklagelse og en kunngjøring om at han tar en pause fra offentligheten.

Hulskers arbeidsgivere er usikre på hvordan han vil være involvert i fremtidig arbeid.

- Ønsker ham god bedring

Hulsker har tidligere vært å se på fotballsendingene til Discovery.

- Bernt Hulsker har hatt oppdrag som fotballekspert her hos oss. Etter planen skulle han være med i tre sendinger fremover, men nå er han sykmeldt, og vi ønsker ham god bedring, sier kommunikasjonsdirektør Hanne McBride i Discovery til Dagbladet.

McBride utelukker imidlertid ikke et comeback fra den tidligere fotballspilleren.

- Vi vil vurdere fremtiden hans hos oss etter en eventuell friskmelding.

Zzzzz: Bernt Hulsker holdt de andre kompanirekruttene våkne om nettene med snorkingen sin - da tok produksjonen grep. Video: Rød Løper/TV 2 Vis mer

Bruker vikarer

Hulsker var blant annet programleder i VG-podkasten «Enkel servering», sammen med Morten Ramm og Martin Sleipnes.

Nyheten om at han ble sykemeldt, og dermed uteble fra podkast-jobben, kom før nyheten om hva som hadde skjedd på jobbfesten i mars.

I slutten av mars sa Sleipnes og Ramm at podkasten kom til å få besøk av vikarer i tiden fremover, grunnet Hulskers sykemelding. VGTV-programmet med samme navn har blitt utsatt på ubestemt tid.

En «Enkel servering»-forestilling 10. mars på UKEN i Bergen ble også avlyst med sykdom som begrunnelse.

KOMPANI LAURITZEN: Bernt Hulsker skulle rappellere hundre meter ned. Det skapte panikk. Video/TV2 Sumo Vis mer

- Ikke bekreftet

Hulsker hadde mange baller i luften, og var også å se som programleder i Viaplay-programmet «Fangene på fortet».

Programsjef i Nent, Christian Meinseth, forteller til Dagbladet at de på dette tidspunktet ikke kan bekrefte hva som vil skje med programmet i framtida.

- Vi kan foreløpig ikke bekreftet at vi skal lage en ny sesong av Fangene på fortet. Derfor kan vi heller ikke si noe om hvem som skal være programledere for en eventuell ny sesong, sier Meinseth.

«KOMPANI LAURITZEN»: Alt gikk ikke helt som planlagt for Bernt Hulsker under en «Kompani Lauritzen»-konkurranse. Video: TV 2 Vis mer

LES OGSÅ: Om kranglene: - Førte til vold

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer