Alle Hulsker-oppdrag satt på vent:

- Vil vurdere fremtiden hans hos oss

Per nå har ingen av Bernt Hulskers arbeidsgivere konkrete planer om å fortsette arbeidsforholdene.

PAUSE: Bernt Hulsker har tatt en pause fra offentligheten etter angivelig å ha oppført seg ufint på en jobbfest i mars. Foto: Dagbladet

PAUSE: Bernt Hulsker har tatt en pause fra offentligheten etter angivelig å ha oppført seg ufint på en jobbfest i mars. Foto: Dagbladet

Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

VGTV-profil og tidligere fotballspiller Bernt Hulsker (44) er anmeldt av en dørvakt på et Oslo-utested etter en VG-fest på en karaokebar i Oslo sentrum i mars.

Torsdag skrev TV 2 at Hulsker skal ha ha vist nazihilsen, utsatt kvinner i lokalet for uønsket seksuell atferd, sagt n-ordet til dørvakten og prøvd å slå ham. Ifølge TV 2 har dørvakten anmeldt Hulsker for hendelsen.

Dette kommer etter en beskjed fra ham selv om at han er sykemeldt, en beklagelse og en kunngjøring om at han tar en pause fra offentligheten.

Hulskers arbeidsgivere er usikre på hvordan han vil være involvert i fremtidig arbeid.

- Ønsker ham god bedring

Hulsker har tidligere vært å se på fotballsendingene til Discovery.

- Bernt Hulsker har hatt oppdrag som fotballekspert her hos oss. Etter planen skulle han være med i tre sendinger fremover, men nå er han sykmeldt, og vi ønsker ham god bedring, sier kommunikasjonsdirektør Hanne McBride i Discovery til Dagbladet.

McBride utelukker imidlertid ikke et comeback fra den tidligere fotballspilleren.

- Vi vil vurdere fremtiden hans hos oss etter en eventuell friskmelding.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.