TILBYR «TILGODELAPP»: - Tine har en «tilgodelapp» hos meg når som helst, spøker Paradise-nykommer Fabian Naarstad om forholdet til sin tidligere flamme, Tine Helene Valle. Foto: Sølve Hindhamar, Seher.no
TILBYR «TILGODELAPP»: - Tine har en «tilgodelapp» hos meg når som helst, spøker Paradise-nykommer Fabian Naarstad om forholdet til sin tidligere flamme, Tine Helene Valle. Foto: Sølve Hindhamar, Seher.noVis mer

- Vil vise Tine at jeg er bedre i senga

Paradise-nykommeren hevder han har noe å bevise...

SEHER.NO:  Fabian Naarstad (26) ga glamourmodellen Tine Helene Valle (23) hakeslepp, da han mandag sjekket inn som ny gjest i TV3s realityserie «Paradise Hotel».

Paret avslørte nemlig at de to hadde sex sammen på et nachspiel for noen måneder siden, men siden har de to hatt lite kontakt før de møttes på skandale-hotellet i Mexico.

Fabian sier til Seher.no at han hadde en anelse om at Tine skulle være med, etter at hun skrev på bloggen sin at hun vurderte å melde seg på.
 
- Det fikk meg til å glede meg til å møte henne igjen, for hun er jo en utrolig pen jente. Hun har mye av det jeg ser etter i en jente, blant annet langt, lyst hår, fin rumpe og store pupper, sier han til Seher.no.

Fabian sier han ikke har lov til å røpe om hva som skjedde mellom han og Tine inne på hotellet, men legger ikke skjul på at han gjerne kunne tenke seg å være mer enn venn med glamourmodellen her hjemme.

- Da vi endte opp sammen på det nachspielet, ble alt sånn «halvveis», blant annet fordi det var andre tilstede i det samme rommet. Siden har vi ikke vært sammen på den måten i Norge, men jeg spøker med at jeg gjerne vil vise henne at jeg er bedre enn det hun opplevde, hehe.

- Hun har en «tilgodelapp» hos meg når som helst, sier Fabian til Seher.no og ler.

Tine Helene Valle - som tidligere har blitt filmet i intime situasjoner med Paradise-kollegene Niklas Vindel og Stine-Marie Lothe Svendsen - vil heller ikke si noe om hun ble noe mer enn venn med Fabian inne på hotellet.

- Han er en morsom fyr, og jeg har ikke noe vondt å si om ham. Men jeg følte vel at vi ikke snakket så mye sammen der inne.

Når det gjelder Fabians tilbud om «tilgodelapp», trekker hun imidlertid på smilebåndet.

- Det tror jeg ikke jeg vil kommentere, sier hun og ler.

Bli fan av Seher.no på Facebook her!

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Er ikke Obama statsminister?