- Vil vise at jeg er stolt av den kroppen jeg har

Sandra Borch får sterk kritikk av trimdronning Kari Jaquesson.

FÅR KRITIKK: Sandra Borch stilte opp lettkledd i en kalender, og får nå kritikk fra Kari Jaquesson som mener politikeren klaget på all oppmerksomheten i etterkant.  Foto: NTB scanpix
FÅR KRITIKK: Sandra Borch stilte opp lettkledd i en kalender, og får nå kritikk fra Kari Jaquesson som mener politikeren klaget på all oppmerksomheten i etterkant. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: I lørdagens utgave av Dagsavisen går Kari Jaquesson ut mot det hun mener er en dobbeltmoral blant norske kvinner. 

Hun setter spørsmålstegn ved jenters mentalitet når de går dristig kledd, og senere klager på all oppmerksomheten fra det motsatte kjønn. Som eksempel trekker hun frem SpU-leder Sandra Borch som stilte opp lettkledd i en kalender.

- Hun stiller opp i en kalender for partiet med bar mage, oppknappet shorts og push-up-BH. Jeg skjønner ikke valget om å promotere politikk med softporno, men det er hennes valg. Det eneste poenget med et sånt bilde er å se sexy ut, og det er greit. Men en stundt etter sitter hun på TV i ett eller annet program og gjør narr av menn som sender henne meldinger der de sier hun er deilig, og viser fnisende frem noen av disse meldingene. Da synes jeg hun må skjerpe seg, sier Jaquesson til Dagsavisen.

Nå slår Borch tilbake i VG, og mener trimdronningen har misforstått grunnen til at hun stilte opp i kalenderen.  

- Jeg frontet en sak ved å stille opp i kalenderen. Det var for å vise at jeg, til tross for mitt handikap, er stolt av den kroppen jeg har. Med det ville jeg inspirere andre som har en kropp som ikke er helt A4, til også å være stolt av seg selv. Det har jeg aldri angret på, sier Borch til VG. 
LES OGSÅ: - Har blitt møtt av en gråtende familie

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer