Stormingen av Kongressen:

- Vil vende seg mot hverandre

- Dersom Donald Trump føler det er nødvendig, vil han slutte å beskytte Ivanka, sier Mary Trump i ferskt intervju.

FAMILIETRØBBEL: Mary Trump tror det skal lite til før far og datter Trump vender seg mot hverandre. Foto: Chris Kleponis/UPI/Shutterstock
FAMILIETRØBBEL: Mary Trump tror det skal lite til før far og datter Trump vender seg mot hverandre. Foto: Chris Kleponis/UPI/Shutterstock Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I et intervju med nyhetskanalen MSNBC søndag går Mary Trump (56) hardt ut mot tidligere president Donald Trump (75) og hans datter Ivanka Trump (40).

Under stormingen av Kongressen den 6. januar 2021 var datter Ivanka Trump seniorrådgiver for den daværende presidenten. Derfor tror niesen Mary Trump at datteren sitter på verdifull informasjon som potensielt kan hjelpe etterforskningen.

- Ja, uten tvil. Hun var der på Det ovale kontoret og i samme rommet som han. Hun var en av de få igjen som kunne nærme seg han. Hun har informasjon som det amerikanske folket fortjener å høre, sier Mary Trump til nyhetskanalen.

Og de krasse uttalelsene stopper ikke der.

- I en dårlig situasjon

På spørsmål fra programleder Alex Witt om hvordan det oppleves for Ivanka, svarer Mary:

- De prøver nok å finne ut av hvordan dette kan gagne dem. Donald spiller ikke kortene på en måte for å beskytte henne, han gjør det for å beskytte seg selv, fordi han vet at hun sitter på potensielt skadelig informasjon, sier Mary og fortsetter:

- Hun gjør akkurat den samme vurderingen og tenker på hva som vil hjelpe henne i det lange løp.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.