- Vil være utro

«MGP»-programlederen nekter å binde seg til én ting...

FLERE JERN I ILDEN: Haddy N'jie ønsker å gjøre flere ting samtidig, kreativt sett.
FLERE JERN I ILDEN: Haddy N'jie ønsker å gjøre flere ting samtidig, kreativt sett. Vis mer
SEHER.NO: Haddy N'jie (31) slo virkelig gjennom da hun tidligere i år ledet «Melodi Grand Prix» for NRK og hele verden. Nå holder hun på med et nytt NRK-prosjekt, som foreløpig er hemmelig. Men en ting er sikkert, hun nekter å binde seg til én ting.

- Alle jeg jobber med må regne med at jeg er utro. I overskuelig fremtid kommer jeg ikke til å binde meg til én ting. NRK vet akkurat hvor jeg står, og de vet at når de jobber med meg kommer jeg også til å være opptatt av andre ting enn å lage TV, sier hun til VG.

I tillegg til TV-karrieren gjør N'jie også suksess som musiker, og ga tidligere i år ut albumet «World of the free». Lørdag kveld gjør hun sommerens tredje konsert for hennes del.

Kjendisen forteller til avisen at selv om hun viste seg gjennom «Melodi Grand Prix» for 200 millioner seere, tok det ikke lang tid før hun la det hele bak seg.

- Dagen etter var jeg bare ute i hagen min og luket, lå der på kne i grilldressen min. Naboen min sa det veldig bra da, over gjerdet: «Ja, det er vel godt å ha fingrene i jorden igjen nå.» Og det er det, sier N'jie.

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Det er sunt å være redd