STILLER OPP: Kim Kardashian og Chrissy Teigen er gode venner, og stiller opp for hverandre i opp- og nedturer. Foto: NTB scanpix
STILLER OPP: Kim Kardashian og Chrissy Teigen er gode venner, og stiller opp for hverandre i opp- og nedturer. Foto: NTB scanpixVis mer

Chrissy Teigen:

Vil være surrogatmor for Kim Kardashian

- Jeg ville stilt opp på sekundet, sier modell Chrissy Teigen.

SEOGHØR.NO: Tidligere denne uken ble det kjent at reality-stjernen Kim Kardashian (36) ønsker barn igjen, men at komplikasjonene fra forrige svangerskap skremmer henne.

Det avslørte hun i den nyeste episoden av reality-serien «Keeping Up With The Kardashians».

I episoden var hun hos flere forskjellige leger, der hun ble frarådet å bli gravid igjen, men hun ble imidlertid oppfordret til å bruke surrogatmor dersom hun skal vurdere familieforøkelse.

- Ville stilt opp på sekundet

Nå forteller Kims gode venninne, Chrissy Teigen (39), at hun gjerne stiller opp for 36-åringen.

- Jeg ville stilt opp som surrogatmor på sekundet. Jeg elsket å være gravid... Jeg elsker det. Ja, jeg ville definitivt gjort det, sa hun i et intervju med Access Hollywood, ifølge Mirror.

Den norskættede modellen og ektemannen, artist John Legend (37), slet også med å få barn og måtte ty til prøverørsbehandling for å få barn.

I april kunne ekteparet endelig glede seg over å få datteren Luna Simone til verden.

Saken fortsetter nedenfor.

Slet med å bli gravid

Selv ble Kim Kardashian (36) og ektemannen Kanye West (39) foreldre for første gang i 2013, da datteren North (3) ble født.

I desember i fjor ble den vesle krølltoppen storesøster, da ekteparet fikk sønnen Saint (11 mnd.).

Reality-stjernen har tidligere vært åpen om at hun slet med å bli gravid, og at hun lenge trodde at hun ikke kunne bli mor igjen.

- Jeg tror ikke graviditet og meg går bra sammen. Det var veldig vanskelig for meg å bli gravid, så jeg føler meg velsignet over at jeg er det, og i bunn og grunn så er det absolutt verdt det, har hun fortalt til E!Online.com.

FAMILIELYKKE: Kim Kardashian og Kanye West har datteren North og sønnen Saint sammen. Foto: NTB scanpix
FAMILIELYKKE: Kim Kardashian og Kanye West har datteren North og sønnen Saint sammen. Foto: NTB scanpix Vis mer

LES OGSÅ: Reality-stjernen advart mot å bli gravid igjen