TRIO: Skal man tro Kourtney og Kris har de ingen problem med å oppfylle Kims drøm om et barn nummer tre i rekken. Foto: NTB scanpix
TRIO: Skal man tro Kourtney og Kris har de ingen problem med å oppfylle Kims drøm om et barn nummer tre i rekken. Foto: NTB scanpixVis mer

Kris Jenner og Kourtney Kardashian:

Vil være surrogatmødre for Kim Kardashian

Både moren og søsteren tilbyr TV-stjernen hjelp med å oppfylle babydrømmen på nytt.

(Seoghør.no): Kim Kardashian (36) har lenge vært åpen om at hun ønsker seg et tredje barn med ektemannen Kanye West (39).

Det har imidlertid vist seg å være en vanskelig ting å få gjennomført, ettersom det er svært farlig for Kim Kardashian å gå gjennom nok en graviditet.

FLERE BARN: Kim Kardashian har lyst på ett barn nummer tre. Foto: NTB scanpix
FLERE BARN: Kim Kardashian har lyst på ett barn nummer tre. Foto: NTB scanpix Vis mer

I en episode av «Keeping up with The Kardashian» i høst frarådet flere leger henne å gjøre det.

Allerede da begynte spørsmålet om surrogati å dukke opp. Skal Kim la en annen kvinne få føde hennes tredje barn?

Villig til å bære frem barnet hennes

Mamma Kris og storesøster Kourtney var først skeptiske, men nå er imidlertid begge to villige til å være surrogat for Kim ifølge People.

I en episode av den «Keeping up with the Kardashians», som ble sendt i USA fikk Kris vite at hun fortsatt har muligheten til å føde et barn, men at tiden renner ut.

«Vil du bære frem mitt?», spurte Kim moren Kris.

«Om jeg virkelig trodde jeg kunne bære det frem for deg, og det ville bli født ok, så ville jeg ha gjort det. Jeg ville virkelig ha gjort det», svarer hun.

Også Kourtney kastet seg inn i samtalen.

«Jeg har allerede tilbudt meg selv. Så ikke tror du er Mor Theresa», svarer hun Kris, ifølge People.

Hele Kardashian-familien i Disneyland - skaper totalt kaos over alt. Vis mer

Blødende morkake

Det er ikke uten grunn at Kim Kardashian vurderer surrogati for å få ett barn til inn i familien. Komplikasjonene fra hennes forrige svangerskap skremmer henne.

- Du vet aldri om du har det samme problemet som kan være ennå verre denne gangen. Du tar alltid en risk. Det er situasjoner hvor en blødende morkake kan bety liv og død, sa hennes lege til henne i fjor høst i «Keeping up with the Kardashians».

- Du kan blø ihjel, la mamma Kris til.

Saken fortsetter under bildet.

SURROGAT: Kim Kardashian vil ha sitt tredje barn, men hennes tidligere svangerskaps-problemer stopper henne.  Foto: NTB scanpix
SURROGAT: Kim Kardashian vil ha sitt tredje barn, men hennes tidligere svangerskaps-problemer stopper henne. Foto: NTB scanpix Vis mer

En lege var ikke nok

Men det ene legebesøket var ikke nok for Kim.

Hun valgte også å ta seg turen til en fertilitetslege for å få hans mening. Han frarådet henne også å bli gravid, men oppfordret til å bruke en surrogatmor.

STØTTER SEG TIL MAMMA: Kim Kardashian spurte moren og leger om råd når hun vil ha sitt tredje barn. Foto: Scanpix 
STØTTER SEG TIL MAMMA: Kim Kardashian spurte moren og leger om råd når hun vil ha sitt tredje barn. Foto: Scanpix  Vis mer

- Når de to legene jeg stoler på forteller meg at det ikke er trygt å bli gravid igjen, må jeg høre på dem.

- Men siden jeg ikke kjenner noen som har vært surrogat eller brukt en, så tenkte ikke jeg på det som et alternativ for meg, fortalte Kim etter legebesøkene.

Oppsøkte en som hadde brukt surrogat

For å skaffe seg mer erfaring angående bruken av surrogat tok Kim Kardashian kontakt med en kvinne som hadde vært gjennom det.

Denne kvinnen hadde født et barn, men brukt surrogat til nummer to.

Dette fikk Kim til og åpne øynene. Hun ville vurdere å bruke surrogat, men Kris Jenner var ikke like begeistret.

- Jeg er skremt på dine vegne. Hva om hun føder, tar babyen og går?, spurte Kris.

- Det tror jeg ikke hun kan. Og det beste av alt er at jeg kan få meg en ny baby og ingen trenger å vite det før ett år etterpå når vi annonserer det. Men jeg aner ikke om det er for meg. Jeg aner ikke, fortalte Kim moren.

LES OGSÅ: Cher (71) overrasket på scenen