Vil være seg selv

Fredrik Klemp vil ikke forandre stilen for å stikke av med seieren.

ROCKA: Fredrik Klemp skiller seg ut fra de andre deltagerne på grunn av sin rocka stil. For ham er det uaktuelt dersom han blir bedt om å fjerne skjegget.  Foto: Sølve Hindhamar, Seher.no
ROCKA: Fredrik Klemp skiller seg ut fra de andre deltagerne på grunn av sin rocka stil. For ham er det uaktuelt dersom han blir bedt om å fjerne skjegget. Foto: Sølve Hindhamar, Seher.no Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Se videointervju nederst i saken!

SEHER.NO: Fredrik Klemp (20) skiller seg ut fra de andre deltagerne i «Idol» med sin rocka stil. Han er lett gjenkjennelig med sitt lange skjegg og bustete frisyre. Klemp forteller at det er viktig for ham å gå sine egne veier.

- Det er viktig for meg å være dønn ærlig. Å være ærlig med konseptet og med oppgavene vi får, sier Fredrik til Seher.no.

I forrige finale skilte 20-åringen seg ut ved å velge en for mange ukjent blueslåt, da deltagerne skulle synge sanger av sine egne idoler.

- Produsentene prater med oss og gir oss råd, men i bunn og grunn er det opp til oss selv hva vi gjør og hva vi stiller opp med. Og jeg føler jeg har vært ærlig, forteller finalisten.

Selv om Fredrik er villig til å gå langt for å vinne «Idol», er det én ting han nekter å gjøre.

- Jeg vil ikke ta bort skjegget! Det hadde blitt for rart for jeg er så glad i det, men jeg kan godt stusse det, sier han lattermildt.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Jeg har aldri vært alkoholiker
Se videointervjuet her.


[obj:media:10287]

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer