- Vil unngå å strippe på en buss

Marion Ravn avslører hvordan hun vil at utdrikningslaget hennes skal være.

GLEDER SEG: Marion Ravn vet ikke når, hvor eller hvordan utdrikningslaget blir, men hennes to forlovere er i disse dager i full gang med å arrangere festlighetene.  Foto: Stella Pictures
GLEDER SEG: Marion Ravn vet ikke når, hvor eller hvordan utdrikningslaget blir, men hennes to forlovere er i disse dager i full gang med å arrangere festlighetene. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Denne uken var Marion Ravn (28) gjest hos Anne Marte Moe og Guro Trinterud i radioprogrammet «Storbymorgen» på P5.

Som Se og Hør tidligere har avslørt gifter den flotte brunetten seg med snowboard-kjører Andreas Ygre Wiig (31) på bursdagen sin 25. mai i år. Som seg hør og bør er hennes to forlovere i disse dager i full sving med å arrangere utdrikningslag.

I radiointervjuet forteller Marion at hun har fortalt venninnene at det er ting hun absolutt ikke vil at skal stå på agendaen under festlighetene:

- Å gå nedover Karl Johan med en tiss på hodet eller noe sånt, det vil jeg helst unngå. Eller drive å strippe på en buss. Det er ikke så gøy.

Men, det betyr ikke at stripping ikke kan være en del av planen - så lenge hun slipper å gjøre det selv!

For til programlederne forteller Marion at utdrikningslaget gjerne kan være inspirert av fjorårets kinosuksess «Magic Mike» - hvor «verdens mest sexy»-Channing Tatum (32) sto for saftige dansemoves som hot stripper.

- Jeg har litt lyst på en stripper da! Jeg er litt svak for brannmenn, og hvis dere har sett «Magic Mike»-filmen... jeg har litt lyst på akkurat den brannmannen!, avslører hun.

Ygre Wiig gikk ned på kne i februar i fjor, og en lykkelig sangerinne bekreftet den gledelige nyheten overfor Se og Hør. Paret har vært kjærester siden 2006.

LES OGSÅ: Lykken brast for Paradise-par

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer