SNART TV-KLAR? - Noe av det man vurderer er noe programlederlignende skikkelser. Og de jeg snakker med om dette er veldig åpne, selv om man har ikke satt noen rammer ennå, sier Stig Kjos til Seher.no. Foto: Kirsti Irgens Ertsås/Seher.no
SNART TV-KLAR? - Noe av det man vurderer er noe programlederlignende skikkelser. Og de jeg snakker med om dette er veldig åpne, selv om man har ikke satt noen rammer ennå, sier Stig Kjos til Seher.no. Foto: Kirsti Irgens Ertsås/Seher.noVis mer

Vil Ungkaren få sitt eget TV-show?

- Jeg snakker mye med TVNorge, sier Stig Kjos.

Se videointervjuet med nederst i saken!

SEHER.NO: Stig Kjos ble landskjent da han i 2008 hadde rollen som Ungkaren i TVNorge-programmet "Ungkaren 20 vs. 40". Etterpå har han medvirket i flere TV-produksjoner, blant annet "4-stjerners middag halv åtte", "Wipeout" og ikke minst det kommende programmet "Kjendis-71 grader nord" - alle på TVNorge.

Nå kan det gå mot mer TV for Jessheim-kjekkasen, dog i en mye mer utstrakt skala.

- Jeg har noen planer fortsatt, men ingenting er bekreftet. Ingenting er satt på plakaten. Men jeg ønsker å gjøre mer TV hvis TV ønsker at jeg skal gjøre det. Det vil si at hvis jeg blir spurt om noe, som jeg delvis også har blitt, så må man finne det rette formatet, som kan passe meg, sier Kjos til Seher.no.

Når det nærmer seg jul vil Seher.no presentere vår gave til leserne, vår tradisjonsrike julevideo, der en drøss av kjendiser har vært i et musikkstudio og spilt inn en julesang. En av de mange kjendisene som møtte opp for å synge seg svette var nettopp den tidligere Ungkaren.

Etter hva Seher.no kjenner til er Stigs "moderkanal" TVNorge svært interessert i å knytte til seg Stig, som så langt har vært en stor suksess for kanalen i de programmene han har deltatt.

Selv er han klar på hva han har lyst til å gjøre dersom han får et konkret tilbud.

- Jeg elsker humor og jeg elsker en retning som er selvironisk, litt situasjonskomedier og ting som rett og slett er litt løst. Det hadde passet meg veldig fint, forteller Kjos, som understreker at han foreløpig ikke vet hva fremtiden bringer.

- Jeg har ikke blitt tilbudt noenting. Men det er konsepter og formater man vurderer. Og noe av det man vurderer er noe programlederlignende skikkelser. Og de jeg snakker med om dette er veldig åpne, selv om man har ikke satt noen rammer ennå.

- Har TVNorge vært på banen, Stig?

- Jeg snakker mye med TVNorge, det gjør jeg, sier Stig Kjos hemmelighetsfullt til Seher.no.

Programsjef i TVNorge, Eivind Landsverk, bekrefter også overfor Seher.no at de er interessert i Stig Kjos' tjenester.

- Stig egner seg bra på TV, så nå handler det om å finne konsepter som han er komfortabel med, og som han eventuelt kan gjøre. Han leker med egne idder, og har luftet tankene sine for oss. Selv møter jeg ham støtt og stadig. Men vi har ikke tatt stilling til noe ennå, sier han til Seher.no.

- Så det er TVNorge Stig sikter til når han snakker om en mulig programlederfremtid?

- Ja, det kan jeg bekrefte at det er, forteller Landsverk.

Vi belønner gode kjendistips! Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901!

LES OGSÅ: - Vi kalte hverandre ikke kjærester

Se videointervjuet med Stig Kjos her:[obj:media:8235]