Vil tvinge Kim til å innrømme alt

Kris Humphries går rettens vei for å beholde æren.

INNRØMME JUKS: Humphries ønsker å bevise at Kardashian kun giftet seg for penger, og aldri ønsket å forbli gift. Ekteskapet sprakk etter 72 dager. Foto: All Over Press
INNRØMME JUKS: Humphries ønsker å bevise at Kardashian kun giftet seg for penger, og aldri ønsket å forbli gift. Ekteskapet sprakk etter 72 dager. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Samtidig som kjæresteryktene mellom realitystjernen Kim Kardashian (31) og Kanye West (34) går så det suser, går Kardashians eksmann Kris Humphries rettens vei for å få fram sannheten om ekteskapet.

Ifølge bladet Life & Style er Humphries nå i ferd med å stevne Kardashian for å få henne til å innrømme at ekteskapet var juks, og at hun kun giftet seg for pengenes skyld.

- Han vil også stevne familie og venner, samt produsentene til reality-showet hennes. Dersom den blir innvilget, åpnes portene for all mulig form for bevis: e-poster, tekstmeldinger, samtaler og mer, forteller en kilde til bladet ifølge ShowbizSpy.com.

Humphries hevder Kardashians plan aldri var å forbli gift med ham.

- Det er e-poster mellom Kim og Kris som vil bevise en hel masse ting, blant annet at ting var iscenesatt. Han vet at dersom Kim blir spurt under ed om showet er falskt, så må hun svare ja, sier kilden.

Stuntet fra Kris sin side er lavmål, skal Kardashian mene.

- Hun vil bare at skilsmissen skal bli ordnet opp i, sånn at hun kan legge det hele bak seg. Hun synes at Kris oppfører seg som en bølle.
 
Bli fan av Seoghør.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: Er dette beviset på kjendisromansen?

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer