<strong>POPULÆR TRIO:</strong> Bård og Vegard Ylvisåker lover både spøk og alvor når de vier sitt aller siste TV-program denne høsten til UNICEF. De håper også at kameraten Calle Hellevang-Larsen må la lokkene falle. Foto: FameFlynet
POPULÆR TRIO: Bård og Vegard Ylvisåker lover både spøk og alvor når de vier sitt aller siste TV-program denne høsten til UNICEF. De håper også at kameraten Calle Hellevang-Larsen må la lokkene falle. Foto: FameFlynet Vis mer

Vil tvinge Calle til å klippe bollesveis

- Det går an å få humor og tristhet til å funke sammen på en kul måte, sier Ylvis-brødrene.

Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Bård (31) og Vegard Ylvisåker (34) har de siste månedene opplevd en eventyrlig suksess med låta «The Fox», og ble kåret til «Årets TV-navn» under Se og Hørs kjendisgalla sist helg.

Søndag opptrådte brødrene under selveste MTV EMA-awards, etter at de nylig gjestet to av de mest populære amerikanske talkshowene hos Ellen Degeneres og Jimmy Fallon.

I tirsdagens siste «I kveld med Ylvis» ønsker guttene, som vokste opp i Afrika mens borgerkrigen raste i Angola, å gi tilbake.

De har derfor viet en to timer lang direktesending til UNICEF hvor målet er å verve så mange faddere som mulig i løpet av kvelden.

- Jobben vår er å gå rundt i Emil-klær og ringe på hos folk. Det er helt meningsløst. Så det er hyggelig å få gjøre noe ordentlig, forteller Bård i et intervju med Dagbladet.

Også i et av programmene sine i fjor satte brødrene seg et mål om å nå et visst antall faddere, noe som ville få konsekvenser hvis de klarte det. Den gangen ble resultatet at Vegard måtte tatovere «Senkveld»-logoen på baksiden av beinet.

Moro og alvor

- Nå har Vegard fått kjørt seg, så på en eller annen måte må jeg få unngjelde denne gangen her, sier Bård til avisa.

Gutta har ennå ikke bestemt seg hva Bård må gjøre, men forteller at det vil bli pinlig. Heller ikke kollegaen Calle Hellevang-Larsen (36) får slippe unna.

- Vi har også tvunget Calle til å melde seg. Vi har sagt at hvis vi får 1000 faddere før sendingen begynner må Calle klippe bolleklipp, avslører Bård.

Til tross for programmets alvorlige tema denne kvelden, blir det også tid til morsomheter.

- Det går an å få humor og tristhet til å funke sammen på en kul måte. Vi gleder oss veldig, sier Bård til Dagbladet.

LES OGSÅ: Her opptrer Ylvis på MTV EMA

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer