ØNSKER SEG BARN: Skistjernen Kristin Størmer Steira sier til Aftenposten at hun ønsker seg barn. Foto: Tor Lindseth
ØNSKER SEG BARN: Skistjernen Kristin Størmer Steira sier til Aftenposten at hun ønsker seg barn. Foto: Tor Lindseth Vis mer

Vil trappe ned for å få barn

- Jeg har presset kroppen i snart 15 år. Da er det kanskje greit at den får litt ro når man skal jobbe med andre ting, sier langrensstjernen Kristin Størmer Steira.

Publisert

SEOGHØR.NO: Det populære langrenssesset Kristin Størmer Steira er for tiden travelt opptatt med å forberede seg på en ny vintersesong.

Tidligere har Kristin - som neste sommer skal gifte seg med kjæresten Devon Kershaw - antydet at dette kan være hennes siste sesong.

I et intervju med Aftenposten vil hun ikke utelukke at det blir flere sesonger etter denne, men sier hun ser at hun går mot slutten av karrieren.

En av hennes grunner for å trappe ned er at hun ønsker seg barn.

- Jeg har presset kroppen i snart 15 år. Da er det kanskje greit at den får litt ro når man skal jobbe med andre ting, sier hun til avisen.

Steira avslørte selv forlovelsen med Devon på sin blogg i mai.

«Endelig var smilet på plass:) Og det smilet ble enda større etter å ha rappelert ned, denne dagen skulle vise seg å bli det store høydepunktet på Nepalturen vår. Da jeg så sliten at jeg nesten var på gråten, dumpa ned i snøen for en etterlengtet hvil og spurte Devon om litt sjokolade, var beskjeden tilbake at han måtte spørre meg om noe først… Ned på kne og med ring i sekken, ha ha, vet ikke helt om han hadde planlagt at jeg skulle være på randen når han spurte, men fridde gjorde han iallefall, og jeg sa selvfølgelig ja! Tror det frieriet berget turen ned til camp igjen, for før det var det ikke så mye krefter igjen!», skrev hun.

LES OGSÅ: - Han gikk ned på kne med ring i sekken

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer