Henrik Ingebrigtsen:

- Vil tilbringe mer tid med familien

Den eldste løpebroren i Ingebrigtsen-gjengen deler ærlig om fremtiden.

GIFT: Henrik Ingebrigtsen er gift med Liva, og sammen har paret to barn. Han er imidlertid mye opptatt med jobb, spesielt nå om dagen. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
GIFT: Henrik Ingebrigtsen er gift med Liva, og sammen har paret to barn. Han er imidlertid mye opptatt med jobb, spesielt nå om dagen. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer
Publisert

I starten av februar ble det kjent at en av Norges mest profilerte trenere, Gjert Ingebrigtsen (56), var blitt sykmeldt, og at han derfor kom til å trappe ned som trener for løpesønnene Henrik (31), Filip (28) og Jakob (21) Ingebrigtsen.

Denne uken ble det kjent at eldstebroren Henrik tar over ansvaret som sjef i «Team Ingebrigtsen». Det meldte Stavanger Aftenblad.

Denne uken dukket også løperen opp på «God morgen Norge», hvor han forteller mer om avgjørelsen samt planene fremover.

- Selvsentrert

I intervjuet forteller Henrik at har fungert litt som en lagleder helt siden de startet «Team Ingebrigtsen»-satsingen. Fremover vil han også ta ansvar for mer administrative ting.

Det har vært stor oppmerksomhet rundt familien etter at Gjert Ingebrigtsen ble sykmeldt.

Dermed har det også vært et økt medietrykk på brødrene. Det har imidlertid ikke påvirket dem i særlig stor grad, forteller Henrik til «God morgen Norge».

- Vi er ganske fokusert på det vi selv holder på med. Selvsentrert kalles det vel også. Vi har kommet oss tilbake til en normal hverdag der vi fokuserer på det sportslige og den jobben vi skal gjøre hver dag på trening - alt annet får vi skyve på og flytte til side, sånn at vi kan få ro til å prestere.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.