Vil tilbake til Paradis

Johnny Depp dumpet sin unge flamme. Nå vil han ha tilbake eksen.

VIL TILBAKE TIL PARADIS: I juni ble det slutt mellom Johnny Depp og samboeren Vanessa Paradis da han ble tatt på fersken med en ung kollega. Nå angrer stjernen og vil ha Vanessa tilbake.  Foto: All Over Press
VIL TILBAKE TIL PARADIS: I juni ble det slutt mellom Johnny Depp og samboeren Vanessa Paradis da han ble tatt på fersken med en ung kollega. Nå angrer stjernen og vil ha Vanessa tilbake. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Johnny Depp (49) giftet seg aldri med Vanessa Paradis (39), men paret var sammen i 14 år og fikk barna Lily Rose (13) og Jack (10).

I juni tok forholdet brått slutt da utroskapsryktene begynte å svirre rundt «Pirates of the Caribbean»-stjernen. Han skal blant annet hatt en het affære med «Rum diary»-kollega Amber Heard (26). 

Paradis skal ha vært knust og ydmyket etter avsløringene, og skal på sin side søkt trøst hos eks-kjæresten Lenny Kravitz.  

Men nå angrer Johnny på bruddet, og har avsluttet forholdet med sin unge filmkollega for å redde familien. Han skal ha bønnfalt Vanessa om å ta ham tilbake, og ga henne et gullanheng der det sto «Mitt hjerte er alltid med deg», for å bevise sin kjærlighet.  

Johnny, Vanessa, Lily Rose og Jack er nå i huset sitt i Frankrike, der de ferierer for å se om de kan redde familien. 

- De er på familieferie for å vise barna at de fortsatt er sterke sammen, uansett om de er sammen eller ikke, sier en kilde til The Sun.  

Eksene skal ha kranglet mye i forkant av bruddet, og Johnny skal ha trøstet seg med alkohol i den vanskelige tiden, så gjenstår det å se om de klarer å legge problemene bak seg. Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Eksen raser mot Depp 

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer