Vil til norske fjell hvert år

Jada Pinkett Smith er helt norgesfrelst...

- DET FORANDRET LIVET MITT: Jada Pinkett-Smith lærte mye om seg selv da hun klaret mot fjelltoppen. Foto: All Over
- DET FORANDRET LIVET MITT: Jada Pinkett-Smith lærte mye om seg selv da hun klaret mot fjelltoppen. Foto: All Over Vis mer
SEHER.NO: Under Nobel-banketten i Oslo i fjor, som ble ledet av Jada-Pinkett Smith (39) og hennes ektemann Will Smith, følte Jada umiddelbart en tilhørighet til Norge.

Hun var i Norge for andre gang da hennes sønn Jaden (12) debuterte i Harald Zwarts film «Karate Kid».

I august dro hun sammen på fjelltur med Zwarts kone Veslemøy og noen av hennes venninner.

- Jeg trodde det skulle bli en liten rusletur, men jeg følte at jeg var med i et overlevelsesprogram for National Geographic Channel isteden. Jeg klatret på en isbre! Jeg klatret helt til topps på et høyt fjell som jeg ikke husker navnet på, men det er det trollene bor. Det var mitt første møte med en utedo, sier Jada til VG.

Nå planlegger hun å gjøre fjelltur i Norge til en årlig begivenhet.

- Norge kaller på meg. Jeg følte tilhørighet til Norge allerede da vi var her på Nobelkonserten i gjor. Men jeg skal si deg at fjellturen var en av de mest eksepsjonelle tingene jeg noen gang har opplevd. Det forandret livet mitt. Jeg lærte så mye om meg selv, sier hun til avisen.

Bli fan av Seher.no på Facebook her! 

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
 
LES OGSÅ: Festet med superstjerner før skolestart