Vil til norsk film

Alexander Skarsgård er klar for å prøve seg hjemme i Skandinavia igjen.

BEGEISTRET: Alexander Skarsgård mener at både norsk og svensk film har forbedret seg stort de siste årene. Etter et tiår i Hollywood snuser den svenske stjernen på skandinavisk film igjen. Her er han avbildet på premieren til den 5. «True Blood»-s Foto: Stella Pictures
BEGEISTRET: Alexander Skarsgård mener at både norsk og svensk film har forbedret seg stort de siste årene. Etter et tiår i Hollywood snuser den svenske stjernen på skandinavisk film igjen. Her er han avbildet på premieren til den 5. «True Blood»-s Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Den svenske skuespilleren Alexander Skarsgård (36) har gjort stor suksess som kjekkasvampyren Eric Northman i TV-serien «True Blood» de siste årene.

Men etter mange år i Hollywood er Stellan Skarsgårds (61) eldstesønn klar for å gi skandinavisk film en ny sjanse, etter å ha forlatt Sverige til fordel for USA for ti år siden.

- Jeg dro derfra fordi det ikke ble laget så mye bra svensk film på den tiden. Jeg trengte nye, interessante prosjekter, og jeg fant dem ikke hjemme. Men nå syns jeg det er en enorm enegri i svensk film. Og norsk film også. Det er veldig mange nye, interessante regissører som har kommet på banen, sier han til VG Helg.

«Melancholia»-stjernens yngre bror Gustaf Skarsgård (31), spilte rollen som Bengt Danielsson i den norske storfilmen «Kon-Tiki» tidligere i år. Og den svenske Hollywood-stjernen påpeker at han også selv kunne tenke seg å jobbe med norsk film.

- Ja, absolutt. Men det handler ikke om å jobbe i Norge elelr i USA. Det handler om regissørene, om de andre skuespillerne - og om å finne en rolle som er interessant, understreker han.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Hør Mette-Marit synge med barna!

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer