Oli London:

- Vil ta penisreduksjon

Den britiskfødte influenseren Oli London går ekstreme lengder for å se ut som en sørkoreaner.

VIL IKKE VÆRE BRITISK: Influenser Oli London har brukt over én million kroner på kirurgiske inngrep. Foto: Instagram / Londonoli
VIL IKKE VÆRE BRITISK: Influenser Oli London har brukt over én million kroner på kirurgiske inngrep. Foto: Instagram / Londonoli Vis mer
Publisert

Oli London (32) har mang en gang skapt overskrifter med sine plastiske inngrep. Influenseren har en enorm følgerskare på sosiale medier, og er åpen om endringer som er gjort med kroppen.

I 2020 erkjente London å ha brukt over én million kroner på inngrep. Det gjorde hen da hen pratet med Dr. Phil.

Og målet med de mange og dyre operasjonene: Hen ønsker å se ut som K-popstjerna Park Ji-Min fra gruppa BTS. I fjor tok London det enda et steg mot drømmen. Ikke bare ønsker hen å se ut som en koreansk popartist - hen identifiserer seg nå som en ikke-binær sørkoreaner.

Men heller ikke det er nok for 32-åringen.

Vil ha mindre penis

Ifølge Newsweek planlegger den britiske influenseren flere inngrep i tida framover. Det skal først og fremst dreie seg om inngrep i ansiktsregionen, men London har også andre planer for framtida.

STÅR FREM: Oli London identifiserer seg ikke lenger med sitt britiske opphav. Video: Oli London/Youtube. Rød Løper/Celina Morken Vis mer

Overfor nettstedet opplyser 32-åringen at hen ikke føler seg som en fullkommen sørkoreaner før hele kroppen tilsvarer en.

- Jeg håper ikke at folk blir fornærmet av dette, men i Korea er gjennomsnittsstørrelsen på en penis rundt ni centimeter, hevder hen, og fortsetter:

- Folk sier «Å, du kan ikke være koreansk. Du er ikke hundre prosent koreansk», og jeg vil bare være hundre prosent koreaner, sier London til Newsweek.

Og for å føle seg hundre prosent koreansk, vurderer influenseren nå å legge seg under kniven for en penisreduksjon. Hen erkjenner at det er det motsatte av hva mange ønsker å gjøre, men mener det er det riktige å gjøre.

- Hele ansiktet mitt er koreansk, og jeg har fått ordnet brystet mitt. Liksom, hva mer kan jeg gjøre? Jeg vet ikke, sier hen videre.

Vært ulykkelig

Som nevnt sto London i fjor fram som ikke-binær sørkoreaner. Ikke-binær betyr at hen opplever å ikke passe inn i kategoriene «mann» eller «kvinne», ifølge Skeiv ungdom.

I en YouTube-video forklarte influenseren at hen har vært ulykkelig i mange år, og skal på tidspunktet ha gjennomgått rundt 18 operasjoner for å se ut slik hen ønsker.

- Jeg vet at mange mennesker ikke forstår meg, men jeg identifiserer meg som koreaner, og jeg ser ut som en koreaner nå. Jeg føler meg som en koreaner. Jeg identifiserer meg ikke som brite, så vær så snill. Ikke omtal meg som britisk, jeg er koreaner, sier London i videoen.

London mottok en hel del kritikk for uttalelsene i videoen. Blant kommentarene var det én som skrev følgende:

OPERASJON: Khloé Kardashian innrømmer hva hun har gjort med ansiktet. Bilder fra HayU hos TV 2 play. Vis mer

«Du kan være ikke-binær hvis det er den du er, men du er ikke, og vil aldri bli, koreansk».

Kommentarene fikk London til å slå hardt tilbake mot hatet på Instagram.

«Ja, jeg identifiserer meg som koreaner. Ja, jeg er ikke-binær. Ja, jeg ser ut som Ji-Min. Men ingenting av dette burde være en grunn til å kutte meg ut av samfunnet, avhumanisere meg og gi meg skam for at jeg er den jeg er, en ikke-binær koreaner. Jeg kommer aldri til å slutte å være den personen jeg ble født til å være», skrev hen.

LES OGSÅ: - Han er heldig som er i live

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer