Vil ta livet av Charlie Sheen

«Two and a half men»-produsentene utelukker alle muligheter for et comeback.

OVER OG UT: Døren er ettertrykkelig stengt for Charlie Sheen når det gjelder et mulig comeback i «Two and a half men». Ifølge UsMagazine.com begraves han i den første episoden av den nye sesongen. Foto: TV3
OVER OG UT: Døren er ettertrykkelig stengt for Charlie Sheen når det gjelder et mulig comeback i «Two and a half men». Ifølge UsMagazine.com begraves han i den første episoden av den nye sesongen. Foto: TV3 Vis mer
SEHER.NO: Ryktene om et mulig comeback for Charlie Sheens rollefigur i TV-serien «Two and a half men» har svirret helt siden 45-åringen fikk sparken på grunn av sin skandaleombruste livsstil, og for å ha skjelt ut produsent Chuck Lorre offentlig.

Men ifølge UsMagazine.com stenger nå Lorne og hans kolleger nå ettertrykkelig døren for at Sheen kan få jobben tilbake.

Ifølge nettstedet har de nemlig bestemt seg for å drepe og begrave Sheens rollefigur Charlie Harper den første episode av den nye sesongen, som har premiere i september.

I samme episode vil den tidligere «That 70's Show»-skuespilleren Ashton Kutcher ta over Sheens plass i serien.

Flere kjendiser skal ifølge UsMagazine.com også være med i sesongpremieren, som mulige kjøpere til huset Charlie Harper har delt med sin bror Alan (Jon Cryer) og nevø Jake (Angus T. Jones).

Det er foreløpig ikke kjent når de nye episodene vil bli vist på TV3, som sender serien i Norge.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på 2255@shf.no, ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Dette har han prøvd å skjule.