Petter Pilgaard og Vendela Kirsebom:

Vil ta forholdet ett steg videre

Det norske superparet avslørte planer for fremtiden på glamorøs lansering.

VIL BLI SAMBOERE: Vendela Kirsebom og Petter Pilgaard stortrives som kjærester - og nå planlegger de sin videre fremtid sammen. Vis mer Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det var i mai i fjor at mange fikk rett i spekulasjonene sine, da Petter Pilgaard (38) og Vendela Kirsebom (51) endelig bekreftet at de var kjærester. Siden den gang har det gått i ett for den dynamiske duoen. De fikk sin egen serie på TV 2, har reist land og strand rundt på forskjellige oppdrag og kan knapt gå ned en gate sammen uten at noen vil snakke med dem.

LEK I BASSENGET: Petter Pilgaard og Vendela Kirsebom har fått god kontakt etter «Farmen Kjendis». Her slår de seg løs i bassenget i Spania. Video: Se og Hør Vis mer

På hver sin kant har de også utallige prosjekter. Begge har smidd mens jernet har vært varmt, og ingen av dem har forlatt smia helt ennå. I disse dager er Vendela aktuell med sin egen kolleksjon med ullundertøy og koseklær, under navnet Vendela Wear.

Det var på lanseringen av ovennevnte kolleksjon at Se og Hør møtte det forelskede paret mandag kveld.

Selv om mye av tiden deres går til jobb, husker de også på å ta pauser til hverandre i hverdagen. Nå skal man imidlertid ikke se bort fra at de brått får sett mer til hverandre.

NYTT STEG: Petter og Vendela planlegger å kjøpe seg leilighet sammen. Her er det forelskede paret fotografert på Se og Hørs 40-årsjubileum tidligere i høst. Foto: Andreas Fadum
NYTT STEG: Petter og Vendela planlegger å kjøpe seg leilighet sammen. Her er det forelskede paret fotografert på Se og Hørs 40-årsjubileum tidligere i høst. Foto: Andreas Fadum Vis mer

Skal kjøpe bolig sammen

- Vi har ikke blitt samboere ennå, selv om vi bor sammen veldig mye. Vi har hver våre leiligheter, men det er ting på gang. Vi jobber heftig med saken, så vi får se hva som skjer og om vi finner noe etter hvert, forteller Vendela.

Den siste tiden har ryktebørsen nemlig hevdet hardnakket at det norske superparet, som er kjent for å skape «Kim og Kanye-tilstander» når de ankommer arrangementer, har flyttet sammen. Begge bor i hver sine leiligheter på Oslos vestkant, men snart får vi trolig se dem i en felles bopel.

- Vi skal kjøpe et sted som er stort nok til alle, der vi kan ha venner og familie på besøk. Vi vil kose oss, flirer Vendela, hvorpå Petter svarer:

BYMENNESKER: Det blir ikke aktuelt for duoen å flytte til landet med det aller første. Her fotografert på kjøretur på Majorstuen i sommer. Foto: Henning Lillegård / Dagbladet .
BYMENNESKER: Det blir ikke aktuelt for duoen å flytte til landet med det aller første. Her fotografert på kjøretur på Majorstuen i sommer. Foto: Henning Lillegård / Dagbladet . Vis mer

- Det er en drøm vi har. Foreløpig koser vi oss i hver vår leilighet. Vendela bor veldig mye hos meg, og hun har faktisk begynt å kalle det hjemmet sitt. Det er nok fordi du har innredet det, ler han og ser på sin fremtidige samboer.

Vil bli boende i byen

På spørsmål om duoen drømmer seg tilbake til landlige omgivelser, som de jo bodde i under innspillingen av «Farmen kjendis», svarer de at de aller helst ønsker å bo midt i Oslo-gryta. Det er både praktiske og avslappende grunner til det valget.

- Det hadde vært fantastisk å bo landlig til, men vi er urbane og koser oss i byen. Når man bor i Oslo er man nære marka og sjøen uansett, så man har det litt landlige selv om man er midt i byen, forteller Vendela.

Likevel kan de avsløre at Petter i mange år har hatt en liten drøm om å være eier av et småbruk. Det konstaterer at det trolig blir med drømmen, med tanke på at ingen av dem har tid til å ta seg av dyr og den slags i en hektisk hverdag. Den tidligere «Paradise Hotel»-deltakeren bruker derimot anledningen til å dra en liten spøk.

- Jeg har mer enn nok med å stelle sjefskua allerede, ler han rått i retning Vendela.

Stolt kjæreste

Flere bloggere, influensere og andre kjendiser hadde tatt turen til Frogner mandag ettermiddag for å få med seg lanseringen av den norske supermodellens nye kolleksjon. Arrangementet var i regi av motebladet Elle, og redaktør Signy Fardal var derfor også en slags konferansier for kvelden.

Det var tydelig at mange lot seg begeistre av Vendelas plagg. Petter var også ekstremt stolt, og la ikke skjul på det da han pratet med Se og Hør.

SAMARBEID?: Vendela debuterer i disse dager som designer, og man skal ikke se bort fra at Petter følger etter. - Vi kan ikke utelukke noe, sier han lurt. Foto: Anita Arntzen
SAMARBEID?: Vendela debuterer i disse dager som designer, og man skal ikke se bort fra at Petter følger etter. - Vi kan ikke utelukke noe, sier han lurt. Foto: Anita Arntzen Vis mer

- Jeg synes det er helt rått at Vendela faktisk kommer med en egen kleskolleksjon. Hun har jobbet som kleshenger i bransjen i over 30 år, og nå er det hyggelig at hun får henge sine egne klær på hengere. Jeg føler at hun har tyngde nok og vet hva hun driver med. Hun har sett mye design, og vet hva som funker.

Vant til å varme Vendela

Dessuten fant den blivende samboeren til den tidligere Sports Illustrated-modellen også et praktisk poeng ved klærne.

- Vendela er veldig frossen av seg, så for at jeg skal slippe å få slitasjeskader på hendene av å varme henne, er det greit at hun har noe varmt under, som også er pent, flirer Petter Pilgaard.

På spørsmål om vi kan vente oss noe designsamarbeid fra de to fremover, svarer duoen kryptisk.

Begge har allerede solgt strikkeoppskrifter til sine respektive gensere, og har hoppet inn i en rekke andre bransjer. Pilgaard har blant annet en kolleksjon med vinglass, mens Kirsebom har en serie med kremer som hun har solgt i en årrekke.

- Vi får se hva fremtiden bringer, da. Vi kan ikke utelukke noe, avslutter Petter lurt.

Blir ikke trodd

Nå har Petter og Vendela vært sammen i godt over et år, og fremdeles er det mange som har vanskelig for å tro at duoen faktisk er et par, til tross for at de til stadighet erklærer sin kjærlighet for hverandre.

I et tidligere intervju med Se og Hør fortalte Vendela at hun ikke vet om hun skal kalle det irriterende eller gøy, men at hun synes det kan bli slitsomt i lengden.

NESTEN FORLOVET: Tidligere supermodell Vendela Kirsebom og Paradise-vinner Petter Pilgaard fant tonen under første sesong av Farmen Kjendis. Reporter: Henriette Eilertsen / Video: Frida Andersen / Redigering: Ørjan Ryland Vis mer

Det er nemlig ikke rent sjelden folk skal stille spørsmål ved forholdet deres. På daglig basis blir paret stoppet av fremmede, som spør om alt mellom himmel og jord.

- Selv om Vendela og jeg sitter alene på restaurant i en hvit uke og spiser, så kommer det folk opp og spør: «Er dere sammen? Er det sant, liksom?», fortalte Petter og fortsatte:

- Folk tar seg virkelig friheter. «Vi sitter jo ikke her for å gjøre det slutt», hender det jeg svarer da. Det er fortsatt god stemning, og selvfølgelig er vi sammen på ekte. Det hadde vært en ekstremt dårlig spøk om vi skulle latt som vi var sammen så lenge, lo han.

LES OGSÅ: Avslører ny flamme

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer