PÅVIRKET: Både tv-seere og showets produsenter satte kaffen i halsen da de så intervjuet med Kerry Katona forrige uke. Foto: All Over Press
PÅVIRKET: Både tv-seere og showets produsenter satte kaffen i halsen da de så intervjuet med Kerry Katona forrige uke. Foto: All Over PressVis mer

Vil ta barna fra Katona

McFadden er i sjokk etter at han så skandaleintervjuet med ekskona.

LOS ANGELES (Seher.no): Onsdag forrige uke dukket en tilsynelatende drita full Kerry Katona (28) opp i det direktesendte  tv-programmet "This Morning" på britiske ITV1.

Den tidligere "Atomic Kitten"-sangeren snøvlet seg gjennom intervjuet, og da showets programleder, Philip Schofield, uttrykte bekymring for helsen hennes skyldte hun på medisiner.

Flere av tv-seerne skal også ha reagert på oppførselen hennes, og Schofield hevder at de aldri ville gjennomført intervjuet hvis de hadde visst hvilken tilstand firebarnsmoren var i.

Etter å ha sett skandaleintervjuet vil nå hennes eksmann, den tidligere "Westlife"-stjernen, Brian McFadden (28) kjempe for å få foreldreretten til deres to felles døtre, Molly (7) og Lilly-Sue (6), skriver The Sun.

- Brian så på programmet i vantro, sier en kilde til nettstedet. 

McFadden, som selv bor i Australia sammen med forloveden Delta Goodrem (23), skal ha fortalt venner at han vil fly til Storbritannia for å ta opp kampen om barna.

Han har allerede fått tak i sin tidligere manager Louis Welsh som vitne, og vurderer også å kontakte Simon Cowell (49), som stod bak mye av Westlifes suksess, for å få hjelp.

28-åringen vil gjøre alt i sin makt for å flytte døtrene til Sydney permanent, men vil nok møte hard motstand fra Kerry og hennes nye ektemann Mark Croft, som nå har ansvaret for barna.

Sammen med Mark har Kerry også fått barna Heidi (1 1/2) og Maxwell (6 mnd).

Tidligere har det blitt hevdet at Katona misbrukte kokain og røykte sigaretter som gravid - i tillegg til å drikke alkohol med barn i magen.

LES OGSÅ: Katonas mann rasende på tv-vert