Vil ta barna fra ekskona

Brian McFadden går rettens vei for å få foreldreretten til barna sine, Molly og Lilly Sue.

TIL SAK: Brian og kjæresten Delta vil ha barn - hans barn fra første ekteskap... Foto: All Over Press
TIL SAK: Brian og kjæresten Delta vil ha barn - hans barn fra første ekteskap... Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Bitter strid!


Et brev fra eks-kona gjør det vanskelig for pop-stjernen Brian McFadden (26) å treffe barna sine. Molly (4) og Lilly Sue (3) bor hos mamma Kerry Katona (25) - og hennes forlovede.


Nå planlegger Brian rettssak - og han lover at han har mye "dritt" på lager mot eks-kona. Kerry spilte i jentebandet Atomic Kitten før hun ble mamma. Etter skilsmissen har det vært en rekke saker om hennes utagerende festing og kokainmisbruk.


Brian - som ble stjerne gjennom den irske popgruppa Westlife - føler seg sikker på seier. Han mener i følge The Mirror at det er eks-kona som tvinger ham til å ta rettslige skritt:


- Hvis jeg må avsløre skandaler om Kerry for å få barna mine, så er jeg klar. Jeg gjør dette for døtrene mine. Jeg vet at de ønsker å bo hos meg. Jeg skal fortelle sannheten om Kerry og la dommeren bestemme, sier pop-stjernen.


Han er nå sammen med en annen pop-stjerne, Delta Goodrem (21). De bor i New York, men selger leiligheten og flytter tilbake til Europa for å være nærmere hans barn.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer