TRENER IKKE LIKE MYE: - Jeg trener ikke like intenst som før, sier Gerard Butler til Seher.no. Foto: Anders Myhren, Seher.no
TRENER IKKE LIKE MYE: - Jeg trener ikke like intenst som før, sier Gerard Butler til Seher.no. Foto: Anders Myhren, Seher.noVis mer

- Vil ta av skjorta i hver film

Hollywood-stjernen avslørte til Seher.no hvordan han holder kroppen i form... Se video!

 Se videointervju med Gerard Butler nederst i artikkelen!

SEHER.NO: Hollywood-stjernen Gerard Butler (39) har ble en hit blant mange kvinnelig kinogjengere etter at han viste fram sin topptrente pansermage i rollen som spartaneren Leonidas i filmen "300".

Siden braksuksessen i 2006, har skotten blitt en av USAs mest etterspurte skuespillere, og Butler har ikke like mye tid til å trene lenger. Men han er ikke redd for at folk skal bli skuffet over kroppen hans når de møter ham utenfor filmsettet.

- Jeg trener ikke så intenst lenger nå, men jeg prøver å få inn en scene i hver film hvor jeg tar meg av skjorta. Det tvinger meg til å holde meg i form, ler han til Seher.no.
 
Også i sin Norgesaktuelle film "Law Abiding Citizen"- som han kastet glans over da den hadde premiere i Oslo onsdag - viser han fram brystkassa.

I filmen spiller Butler familiemannen Clyde Shelton som bestemmer seg for å ta hevn på egen hånd etter at hans kone og datter  blir drept av innbruddstyver.

- Jeg synes det er bedre å ha en gjennomsnittlig kropp og gjøre den sterk, enn å ha en sterk kropp og gjøre den dårligere. I "300" var jeg nok på det mest ekstreme jeg har vært og noen gang vil være, sier han til Seher.no.

Vi belønner gode kjendistips! Tips oss på seher@seher.no , ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901!
LES OGSÅ: For to år siden gikk han alene i Norge

Se videointervju med Gerard Butler her:


[obj:media:8163]