IMPONERT: - Det virker som om hennes opptreden har vunnet alles hjerter, meg inkludert. Det ser ut som om jeg har fått konkurranse! skriver Elaine Paige på sine egne nettsider. Foto: All Over Press
IMPONERT: - Det virker som om hennes opptreden har vunnet alles hjerter, meg inkludert. Det ser ut som om jeg har fått konkurranse! skriver Elaine Paige på sine egne nettsider. Foto: All Over PressVis mer

Vil synge duett med Susan

Superstjernen hyller den britiske TV-sensasjonen.

SEHER.NO: - Jeg vil bli like framgangsrik som Elain Paige.

Dette er hva Susan Boyle (48) svarte på Simon Cowells spørsmål i ”Britain's got talent" - rett før hun svarte publikum og juryens latter med en fantastisk sang. Nå har Elaine Paige (61) selv fått nyss om Boyles opptreden, og legger seg - som mange andre - langflat for TV-sensasjonen.

- Vi burde kanskje gjøre en duett sammen, skriver verdensstjernen på sin hjemmeside.

Det var forrige lørdag at 48-åringen framførte den gnistrende versjonen av "Les Miserables"-sangen "I Dreamed A Dream" i tv-programmet "Britain's Got Talent". Siden det har hun blitt hyllet over hele verden.

- Det virker som om hennes opptreden har vunnet alles hjerter, meg inkludert. Det ser ut som om jeg har fått konkurranse! Etter at Susan medvirket i ”Britain's got talent” har Radio 2s innboks blitt oversmømmet av beundrermail. Hun er et forbilde for alle som har en drøm, skriver Elaine Paige.

61 år gamle Paige opptrådte for første gang på en scene i 1964, men slo først gjennom i 1978 med sin hovedrolle som Eva Peron i Lloyd Webbers musikal ”Evita”. Siden det har hun medvirket i suksessmusikaler som ”Jesus Christ superstar”, ”Hair”, ”Cats”, ”Chess”, ”Sunset boulevard”, ”Sweeney Todd” och ”Grease”.

Har du et kjendistips? Tips oss her, eller ring vår tipstelefon 93076767.

LES OGSÅ: - Var redd jeg så feit ut